2777
2789
عنوان

آمپول واسه تعیین جنسیت

1511 بازدید | 18 پست

وای من یه چی شنیدم 😂😂😂

یکی تو گروه نی نی پلاس گفت یکی از دوستام تو مشهد پیش یه دکتر می‌رفته بعد آمپول میزنه به اونایی مثلا دختر میخان یا پسر  

میگفت خیلیا جواب گرفتن.. میگفت از 10تا مثلا 8تا شون جواب میگرفتن 

آخه مگه میشه مگه داریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥴🥴کلاس هشتمیا رو راه میدن تو گروه همینه دیگه برا خودشون داستان میسازن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

به حق چیزای ندیده و نشنیده 😐😐😐

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
وای آخه چطوری😐ب اآمپول من اولین باره می‌شنوم 

من شنیدم میگن آمپول hcg برای آزادسازی تخمک چون نزدیک تخمک گذاری کمک میکنه بچه پسر بشه ولی دیگ اینک دختر بشه نمیدونم

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
آخه یه چیزیه غیر قابل  قبول من میگم اگه همچین چیزی باشه آخه چراانقد هزینه میکنن ای وی ای فمیکنن ...

برای گاو دیدم 😂تلقیح مصنوعی میکنن اسپرما از قبل جداسازی شده گوساله نر میشه آدم فک نکنم بشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️