2777
2789
عنوان

اگ بچت الان كنارته

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 78 پست
همه ي زندگيمو ازم دزديدن بازم طلبكارن..نتيجه ي شيش هفت سال زندگي و پنج سال كار كردنم... حتي نذاشتن ...

غلط کردن.پلیسی،بزرگتری،یه داد وبیدادی...یه کاری میکردی.اصلا قانونا بچه تا هفت سال مال شماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ي زندگيمو ازم دزديدن بازم طلبكارن..نتيجه ي شيش هفت سال زندگي و پنج سال كار كردنم... حتي نذاشتن ...

چی بگم خدا جوابشونو بده انشاالله زود بری پیش بچت😣

خدایا شکرت 🙃
اینجور ادما دختراشون مثل پادشاه زندگی میکنن نمیدونم چرا ندیدم ظالم تاوان بده

عای گفتی واقا اخه چراااا

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

لطفا یه مادر قوی باش...به قانون پناه ببر...هیچکی نمیتونه تو رو از بچه وخونه ت جدا کنه....برو شکایت کن...طفلک چندسالشه؟

با دل شکستت برای سلامتی بچه هام دعاکن,خدا بچتو بهت برگردونه

الهي بگردم... خدا سلامتشون كنه... منم حدودا هفت هشت ماه پيش بچم بستري شد..كلي اذيت شدم هنوزم يادم ميوفته عصبي ميشم...ايشالله روزاي خوبو هرچ زودتر ببيني

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜
اینجور ادما دختراشون مثل پادشاه زندگی میکنن نمیدونم چرا ندیدم ظالم تاوان بده

اتفاقا مادرشوهرم کلی اذیتم کرد...بدترش سر دخترش اومد با دوتا بچه دامادشون روش هوو آورد اینم مجبور به طلاق شد...الان خیلی داغونه....بچه هاش آورده ولی چه فایده با این گرونی وبدبختی.....پدرشون هزار تومن نمیفرسته.....دنبال عیش نوش خودشه

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات الهی دلت آروم بگیره و بچه ت برگرده به آغوشت و هرکی بهت بدی کرده تاوانشو ...

الهي ك بشه... تا قبل ازينك شيرم خشك بشه برگرده...

الهي بگردم... خدا سلامتشون كنه... منم حدودا هفت هشت ماه پيش بچم بستري شد..كلي اذيت شدم هنوزم يادم مي ...

ممنون عزیزدلم ,همچنین شما روزای خوش بیادتو زندگیت 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
الهی....قلب یک مادر همیشه پیش بچش جا میمونه🥹💔

كاش من ميمردمو نميديدم اينجوري بي مادر شدنشو