2777
2789

من با دوازده سال زندگی از مردی که کوچکترین مسئله مربوط به زندگی زناشویی رو یاد نداشته با تمام وقتی که گذاشتم برای یه زندگی سالم و ایده ال (نه زیاده خواهی و نه چیز های غیر ممکن)تو این راه افسردگی گرفتم پانیک گرفتم و خیلی شکست های دیگه وقتی دارم فک می کنم این همه مدت هنوز نمی تونم از نمره ده به زندگیم بیشتر از ۳ بدم واقعا نا امید میشم و خسته...چکار کنم با این حس های منفی😞

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

100

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 20

18

هنوز خیلی چیزا هست که کنارهم باید یاد بگیرم

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
۱۰۰ ،واقعا از این لحاظ هیچ مشکلی نداریم و همه کار واسه راضی من انجام میده و کیفتش عالیه

چقد خوب😍

منم 4 میدم از 10

منم مثل شما زندگیم ایده آل نیست 

حالا ایده آل از نظر من یعنی چی؟ یعنی شوهرم کار کنه نه اینکه بیکار بگرده 

یعنی خونه مستقل از مادرشوهر داشته باشم نه اینکه خورد و خوراکمون با اونا باشه و یسره تو حلق هم باشیم 

یعنی حریم داشته باشیم و خانوادش از همه چیزمون باخبر نباشن 

یعنی روابط خانوادگیمون در یه چارچوب درستی باشه 

فکر کن هیچکدومش عملی نشده 

چهار هم برای سالم بودنش و اهل خلاف نبودنش و اهل خیانت نبودنش میدم و بعضی اخلاقای خوبش همین

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4
اگه موقعیت الانمون نبود از ۱۰ ۱۰ میدادم خوب بود قبلا بهتر بود خدا کنه بعد دنیا اومدن بچمون بهترم بش ...

خدارو شکر ان شاء الله بهترم میشع