2777
2789
عنوان

بای پس معده یا اسلیو

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 54 پست
الان دو هفتس حالا میرم آز و سونو اینا بنویسه

ایشالا عملت به خوبی پیش بره زیبا 😍

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فک کنم این خوب باشه چون از تنها چیزی که میترسم اینه که باز برگرده وزنم

من الان روز ۲۰مم

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
سلام  چرا نه سال؟ اگر رعایت نکنی همون سال دوم برمیگرده  من سبک زندگیمو عوض کردم بعد از ع ...

والا اونایی که عمل کردن میگن 

من خودم بخاطر پلی کیستیک غذای روغنی نمی‌خورم یا اگه بخوام بخورم با روغن کنجد و زیتون درست میکنم 

قند مصنوعی چندین ساله حذف کردم 

اصلا مواد غذایی کارخونه ای نمی‌گیرم 

با این خانوم هم قدم ولی بیست کیلو بیشتر از ایشونم ولی میترسم عمل کنم برگرده 

کلی تحقیق دکتر کردم ولی نمی‌دونم دیگه پیش کی برم 😔 میگن اگه دکترت بد باشه برمیگرده 

من مشکلم برگشتشه چون خانواده پدری و مادری همه بالای ۱۲۰ کیلو هستن و من نمی‌خوام دوباره برگردم

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ورنا چقد بود الان چند کیلویی در چند ماه چند کیلو کم کردی

۱۴۰ بودم تو یک سال به ۷۹ رسیدم بعد بارداری و زایمان الان سالهاست بین ۸۱ تا ۸۴ هستم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

والا اونایی که عمل کردن میگن  من خودم بخاطر پلی کیستیک غذای روغنی نمی‌خورم یا اگه بخوام بخورم ...

شما باید ببینی عادات غذاییت چیه با توجه به اون نوع عمل انتخاب میشه پیش دکتری بری که همه عملها رو انجام بده

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️