2777
2789
عنوان

بعد از عمل بینی تا چه زمانی باید..

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر منم گفته ۶ ماه من ۵ ماهه عمل کردم

من دکترم هیچی نگفته خودمم نپرسیدم چون اگه میپرسیدم میگفت سه ماهه ولش کن..ولی نمیتونم این ریسکو کنم..جایی که چسب بینیمو عوض میکردم گفت بینیت ورم داره بخاطر چسب زدن زیاده دیگه نزن فقط شبا بزن..

بعدش که به پهلو خوابیدی اوکی بود؟بینی کج نمیشه؟ راستی کی سرتو کامل بری زیر دوش حموم؟فشار اب به بینی ...

از اولش زیر دوش میرم تو حموم مشکلی نداره با تف ک نچسبوندن نگران نباش

اره اوکیه

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

من دکترم هیچی نگفته خودمم نپرسیدم چون اگه میپرسیدم میگفت سه ماهه ولش کن..ولی نمیتونم این ریسکو کنم.. ...

یعنی چسب زیاد باعث ورم بینی میشه؟

ولی دکتر من گفت چسب زدن ورم و می خوابونه

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
منم ۵ ماهه عمل کردم ک حس می کنم خیلی کجه🤦‍♀️😭

حس نکن منم همش حس میکنم کجه

ولی بهش دست نزن تو خونه نوکشو از پایین به بالا ماساژ بده اروم اگه هم بلد نیستی اصلا دست نزن بهش...بعد از یسال فرمشو میبینی الان توجه نکن

مال منم دقیق صاف نیست

چه حساسیتی..من گوشیم از بالا قشنگ افتاد رو بینیم سنگینم بود وزنش جالبه حساسم و وضعم اینه اگه نبودم ...

بله خوب این خطرناکه چون ممکن بود بینی ت بشکنه ولی من راجب خواب و حموم کردن و اینا میگم نباید خیلی حساس شین

یعنی چسب زیاد باعث ورم بینی میشه؟ ولی دکتر من گفت چسب زدن ورم و می خوابونه

بستگی به بینیت داره

اگه بینی گوشی باشه و زیادی چسب بزنی نتیجه برعکس میده ببیک دکترت چی میگه

من بینیم نیم گوشتی نیم استخونی بود و توش امپول زد بعد از سه ماه وه ورمشو بخوابونه چون گفت نباید هنوز ورم داشته باشه

دیگه طبق بینیم تشخیص داده بود که بعد از سه ماه ورم نداشته باشه

دکتر تعویض چسبم هم گفت چسب نزن فقط شبا بزن

منم خیلیا رو دیدم که گفتن پشیمونیم تا شیش ماه چسب نزدیم

میخوام بزنم بعد از شیش ماه بعد ول کنم ورمش در نهایت میخوابه خودش

من کلا سه روز طاق باز خوابیدم. بعدش خوابم عادی شد یعنی چی بینی کج میشه؟ بی خیال بابا

چه خوبه اینجوری باشه روحیت

امیدوارم موفق باشی همیشه و هیچوقت اسیب نبینی عزیزم❤️