تازه ۵هفتمه نمیدونم چرا اینقد زود شروع شده حتی وقتی نمیدونستم باردارم حالت تهوع داشتم..از صب نتونستم چیزی بخورم فقط ۲/۴یه دونه نونو با چای شیرین خوردم 😭😭😭اونم ک.....
عدد بتام ۱۷۲۶بود چن نفر میگن نشونه های دوقولویی داری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️
عزیززم🥲نگران نباش اگثرا تو سه ماهه اول همینن انشالا حالت تهوت بهتر میشه کم وم و به غذا خوردن میفتی قرص b6و دمیترون میتونی بخوری برا تهوع من خودم صبحا خیلی تهوع دارم نون تست ترد میخورم ناشتا بهتر میشم
عاشق زندگی با همه اتفاقای خوب و بدش🥰امید،عشق و ایمان اساس زندگی منه
۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇♀️