2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید بگم جاری کثافتم با آبروی من چه کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 5033 بازدید | 99 پست
حسم میگه برعکس تعریف کردی!!!

وای نمیدونم چرا منم همین حسو کردم، چون واسم سواله ک چجوری انقد دقیق از ماجرا خبر داره

ولی خب قضاوت نمیکنم ایشالا مشکلش حل بشه

اللهم الرزقنی شفاعت الحسین یوم الورود🤲💚 یا صاحب الزمان ادرکنی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشيد اولا تو از كجا فهميدى كار جاريته ؟ دوما انقدر همه چى كشكه ؟؟؟؟اون كافيه امار خط تلفن رو بگيره يا هر كسى كه به قولى شما آبروتون پيشش رفته طرف با خط خودش با كارت خودش پول گرفته به اسم شماااااا؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت آبرو شما رفته؟!!!

گشته از اشنا ها لقب گفته اونام شناختن ایدی ایتام رو دادن به پسره پریروز پسره پیام داد اره پول گرفتیا ...

این موضوع رو کی متوجه شدید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

گفت وای نکنه یکی خودشا جا تو جا زده بازم من فوش کشش کردم و کلی نفرینش کردم بعدم شوهرم خواب بود بیدارش کردم گفتم مزاحمه دوباره پیام داد اونم پیامش داد شماره کارت بده هرچی پسره گفت ول کنید اشتباه شده شوهرم فقط میگفت شماره کارت ‌اخرش پسره گفت اصلا میای حضوری ببینمت

گفت وای نکنه یکی خودشا جا تو جا زده بازم من فوش کشش کردم و کلی نفرینش کردم بعدم شوهرم خواب بود بیدار ...

وای چه ترسناک

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

لایک کنید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
دروغم بلد نیستی بگی

بزار تعریف کنه داره جالب میشه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دروغم بلد نیستی بگی

اگه احساس دروغ میکنید و مدرکی ندارین حداقل برا احترام به خودتون از تاپیک بزنید بیرون. 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg