بچه ها شهر ما کوچیکه پیدا کردن افراد کاری نداره جاری کثافت من با اکانت ایتای خودش رفته به یه پسر پیام داده که من فلانی ام کجا ززندگی میکنم و شغل شوهرم چیه تمام مشخصات و اسم و رسم منو داده خوب که چت کرده و شارژ گرفته از یارو گفته با شوهرم بدم بهم پول نمیده تو بهم پول بده برم تتو بزنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشيد اولا تو از كجا فهميدى كار جاريته ؟ دوما انقدر همه چى كشكه ؟؟؟؟اون كافيه امار خط تلفن رو بگيره يا هر كسى كه به قولى شما آبروتون پيشش رفته طرف با خط خودش با كارت خودش پول گرفته به اسم شماااااا؟؟؟؟؟؟؟ اونوقت آبرو شما رفته؟!!!
گشته از اشنا ها لقب گفته اونام شناختن ایدی ایتام رو دادن به پسره پریروز پسره پیام داد اره پول گرفتیا ...
این موضوع رو کی متوجه شدید
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
گفت وای نکنه یکی خودشا جا تو جا زده بازم من فوش کشش کردم و کلی نفرینش کردم بعدم شوهرم خواب بود بیدارش کردم گفتم مزاحمه دوباره پیام داد اونم پیامش داد شماره کارت بده هرچی پسره گفت ول کنید اشتباه شده شوهرم فقط میگفت شماره کارت اخرش پسره گفت اصلا میای حضوری ببینمت
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
اگه احساس دروغ میکنید و مدرکی ندارین حداقل برا احترام به خودتون از تاپیک بزنید بیرون.
زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄 من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️🌱ولی من به تمومچیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت کرد .میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد. میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴 دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط میکنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂https://uploadkon.ir/uploads/edf707_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۰-۰۷-۱۸-۱۱-۳۳-۷۳۵-com-miui-gallery.jpg