2777
2789
عنوان

فیستول رکتوواژینال

3135 بازدید | 20 پست

سلام خانما من ی سوال دارم ممنون میشم کسایی ک اطلاعی از این موضوع دارن کمک کنن

یکساله زایمان طبیعی کردم ک ماما زد داغونم کرد فیستول واژن گرفتم تا چهل روز واضح از واژنم مدفوع رو میدیدم ک دکتر کلورکتال گفت باید حداقل چهار تا شش ماه صبر کنی اگر مشکل رفع نشد عمل کنیم

بعد چهل روز مدفوع ندیدم اما خروج گاز معده رو از واژن حس میکردم تو این مدت اصلا رابطه نداشتیم و اگر رابطه ای هم بود خیلی سطحی 

تا دوماه پیش ک دوتا رابطه عمیق داشتم ک بعد از اون دستمال ک میکشم ذرات ریز مدفوع رو میبینم

یکماه دیگه تاریخ عملم هست خیلی نگرانم نمیدونم چی میشه کسی بوده یا می‌شناسید ک با عمل مشکلش کاملا رفع شده

ی نگرانی دیگه هم ک دارم اینه،من شیراز زندگی میکنم دکترمم فقط سونو بیمارستانی ک عمل میکنه رو قبول داره ک از شانس من حدود یکسال هس سونو خرابه دلیل تاخیر عملم بخاطر همین موضوع بودش،ولی چون باز مدفوع میبینم دکتر میگه باید کورکورانه عملت کنم نمیدونم چیکار کنم ی بچه یکساله هم دارم ک هرکار میکنم شیرخشک قبول نمیکنه

کارم شده گریه دارم داغون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی دکتر مرد تاحالا زن ندیده میخاد بهت حمله کنه  برو همون یک دکترو نکن با خودت اینکا ...

خیلی سخته دارم داغون میشم روزی هزار بار لعنتش میکنم

ی مامای خصوصی بود چقدر هزینه کردم سی سال هم سابقه کار داشت

خیلی سخته دارم داغون میشم روزی هزار بار لعنتش میکنم ی مامای خصوصی بود چقدر هزینه کردم سی سال هم ساب ...

من نمیفهمم این رشته ی مامایی تو ایران یعنی چی 

یکی از فامیلامون مامائه میخواست مهاجرت کنه بیاد اینجا 

توی لیست مشاغل اصن مامایی ندارن که بخواد کاری بیاد عملا انگار بیسواده 

در واقع هم همینه دکتر که نیستن عزیزم چرا نرفتی دکتر خب 

البته گاهی تقصیر دکتر و ماما هم نیست و خطای پزشکی رخ نمیده فقط اون حالتی که بچه میاد باعث این میشه 

من نمیفهمم این رشته ی مامایی تو ایران یعنی چی  یکی از فامیلامون مامائه میخواست مهاجرت کنه بیاد ...

بچه ک تقریبا درشت بود و دستش هم زیر چونش بود ک گفتن جز زایمان‌های سخت هس

ولی دکتر کلورکتال گفت بخاطر برشی ک داده هس

سلام عزیزم شما عمل شدید؟

نوبت عمل زدم ولی پسرم شیرخشک ب هیچ عنوان قبول نمیکنه عادت داره فقط با سینه خودم بخوابه تا خودم نباشم هیچ جوره نمی‌خوابه

از استرس زیادم پریود نشدم

نمیدونم چیکار کنم

احتمالا باز تارخ عمل رو عقب بندازم

البته اگر قبول کنن

خیلی سخته دارم داغون میشم روزی هزار بار لعنتش میکنم ی مامای خصوصی بود چقدر هزینه کردم سی سال هم ساب ...

لعنت به زایمان طبیعی، من ۳ سال ونیمه زاییدم، توی این مدت افسردگی گرفتم ... هموروئید عمل کردم ..مجبور شدم با بچه یه سال و نیمه افتادگی مثانه و رحم و روده عمل کنم، بماند چقدر سختی کشیدم، کم خونی گرفتم .. الانم مدتیه حس میکنم فیستول واژن دارم .. دلم میخواد بمیرم .. لعنت به تمام کسانی که تبلیغ زایمان طبیعی میکنن .‌‌ سزارین خیلی بهتره ... شما درمان کردین ؟ میشه به منم بگید چی شد؟ من دیگه اینقد دکتر رفتم همسرم خسته شده