خب پس کارشناس نیستید و نمیتونید مشاوره بدید چون خودتون گفتید دبیرستان هم نخوندید تعجب کردم که ...
عزیزم من با استادم هماهنگ میکنم برای ویزیت من یه تایمی انتخاب میکنم یه گروه میزنم استادم ویزیت میکنن بعدشم درسته درسم کامل نشده ولی الان من پول دادم که آموزش ببینم ویاد بگیرم کلا یک جلسه دیگه دارم تا انشاالله مدرکمو بگیرم😁
دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام حتی یه بار هم دلم واسه گذشته هام پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹
عزیزم ایکاش به طب سنتی اعتقاداتی بخداخیلیاجواب گرفتن ازدرمان باطب سنتی،ببین روزی سه تاخرمابخوربخاطرکمخونی،روزی سه لیوان عرق نعناهم بخوراگه جوشانده هم بخوری بهتره راحت میتونم بهت اطمینان بدم بااین روش مشکلت حل میشه نه ضرری نداره نه هزینه زیادی داره.امتحانش ضررنداره تادوسه ماه اینکاروانجام بده نتیجه میگیری له امیدخدا