2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشم چرا هیچ دکتری دردمو تشخیص نمیده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 70 پست
خب پس کارشناس نیستید و نمیتونید مشاوره بدید  چون خودتون گفتید دبیرستان هم نخوندید تعجب کردم که ...

عزیزم من با استادم هماهنگ میکنم برای ویزیت من یه تایمی انتخاب میکنم یه گروه میزنم استادم ویزیت میکنن بعدشم درسته درسم کامل نشده ولی الان من پول دادم که آموزش ببینم ویاد بگیرم کلا یک جلسه دیگه دارم تا انشاالله مدرکمو بگیرم😁

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مشکل شما را داشتم همیشه پریود بودم. من فاصله بین سیکلام ۱۵ روز بود خود پریودی هم ۱۰ روز.

البته الان باردارم.

برا کم خونی کپسول فروفورت مصرف کن خیلی موثره.

برای یبوست هم من دو هفته ایه شربت سرکه انگبین انجیری میخورم یبوست مزمن داشتم که کامل خوب شده.

یبار دکتر گفت جداره رحمت نامنظمه  یعنی چی؟

یعنی ضخیم شده

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

عزیزم ایکاش به طب سنتی اعتقاداتی بخداخیلیاجواب گرفتن ازدرمان باطب سنتی،ببین روزی سه تاخرمابخوربخاطرکمخونی،روزی سه لیوان عرق نعناهم بخوراگه جوشانده هم بخوری بهتره راحت میتونم بهت اطمینان بدم بااین روش مشکلت حل میشه نه ضرری نداره نه هزینه زیادی داره.امتحانش ضررنداره تادوسه ماه اینکاروانجام بده نتیجه میگیری له امیدخدا

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

عزیزم چند سالته ؟؟  راحت حامله شدی ؟  کم خونی هم داشتی؟؟

۲۵ سالمه. اره خداروشکر خیلی تو اقدام نبودم. کم خونی همیشه داشتم یه سقط هم داشتم که بعدش هموگلبینم ۷ شد. همین فروفورت خوردم که کم خونی خوب شد خداروشکر. 

منم عین خودت گوارشم خیلی مشکل داره هر قرصی نمیتونم بخورم همیشه یبوست دارم.