2777
2789
عنوان

چرا خوب نمیشم چرا هیچ دکتری دردمو تشخیص نمیده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 70 پست
سلام عزیزم من مشاور وکارشناس طب سنتی درزمینه زبان شناسی ومزاج شناسی هستم شما صددرصد رحمتون سردشده اگ ...

مدرک تون دانشگاهیه؟ 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

من اول فکرکردم مشکل هورمونی داری بعدکه گفتی کم خونی دارم یادخواهرشوهرم افتادم پریودهای سنگین داره وک ...

قرص اهن بهم نمیگیره یبوست و دل درد شدید در حد مرگ. نمیدونم چکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص داد 5 دوره خوردم خوب نشدم

من از روی زبان میفهمم مشکلتون چیه دوست داشتی درخواست بده بیا پیوی بهتون میگم بیماریهاتونو

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
مدرک تون دانشگاهیه؟ 

الان دارم آموزش میبینم خدارو شکر کاملا یاد گرفنم استادام مدرک دارن من که کامل یاد بگیرم بهم مدرک میدن😁

دختر عزیزم لبخندت تمام خستگی های دنیا را از بین میبرد هر روز برای خوشبختی تو دعا میکنم
قرص بخور برو دکتر غدد اون خودش درمان بده منم بود ولی تنبلی داشتم دکتر دارو داد رفع شد بعد زایمانمم ک ...

همه ی ازمایشای هورمونی رو دادم حتی ذخیره تخمدان . تنبلی ندارم ذخیره تخمدانمم خوبه . دیگه موندم بخدا

دکتر ویجی کمار یه دکتر هندیه تو سعادت اباد بزن گوگل لوکیشن میده خیلی با تجربست و پولکی هم نیست اصلا، ...

مرسی عزیزم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

الان دارم آموزش میبینم خدارو شکر کاملا یاد گرفنم استادام مدرک دارن من که کامل یاد بگیرم بهم مدرک مید ...

خب پس کارشناس نیستید و نمیتونید مشاوره بدید 

چون خودتون گفتید دبیرستان هم نخوندید تعجب کردم که چطور مدرک کارشناسی دارید

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.