2777
2789

باعث جدایی من دوست ۷ سالم شد خیلی با هم صمیمی بودیم سنگ صبورم بود بعدش تنها شدم . دوباره با یه مسری دوست شدم و نامزد کردیم باعث بدبختیم مانانم شد با اینکه میدونست بده ولی هیی میگفت مدارا کن ولی جدا شدم . جدا که شدم نیوند بگه حالت خوبه بده هر جی باشه ۳ سال با هم بودیم . قرار بود امشب بریم مسافرت سر یه حرف الکی کنسل کرد . خسته شدم میخوام بترسونمش الکی خودکشی کنم دوست هم دارم بمیرما ولی میترسم . شاید بعدش دست از کاراش برداره

الکی غش کن 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوخی شوخی جدی میشه

حالا اونکه واقن میخواد بمیره زنده میمونه ها

محض اطلاعت اگه قرص بخوری مشکل معده همیشه باهات میمونه

اگه اقدامات فیزیکی کنی اثرش همیشه باهاته

بیخیال فقط به خودت اسیب میزنی بجاش سعی کن رندگیتو درست کنیو بش اهمیت ندی

تو هر قرصی کمش بخوری خودکشی محسوب میشه ولی شاید ببرن معدت شست و شو بدن که هلاک میشه آدم البته به جز برنج اونو نخوری که یه راست اون دنیایی البته با زجر

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

ی عالمه قرص خالی کن بریز ت دسشویی آب بگیر بره پایین🤣

لیوان آب خالی رو بزار کنارت و جلد قرصهای خالی رو بزار کنارت و خودتو بزن ب بی هوشی هرچی بهت زد بیدار نشو

فک میکنه قرصارو خوردی و رفتی کما🤣🤣🤣👊👊

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
چند سالته که هنوز نستقل تیستی انقدر حرف مامانت برات مهمه کار نمی کنی؟ 

نه دیگه میخوام مستقل بشم یه خونه داریم از پدرم به ارث رسید میخواستم یه مقدارشو بگیرم مستقل بشم فهمیدم همرو زده به نامش ولی بزودی مستقل میشم حسرت دیدنم به دلش بمونه

شوخی شوخی جدی میشه حالا اونکه واقن میخواد بمیره زنده میمونه ها محض اطلاعت اگه قرص بخوری مشکل معده ...

اهمیت نمیدم ولی کل زندگیم داره تحت تاثیرش قرار میگیره یه نسافرت خواستیم بریم گفت نه مگه بیکارم باهاتون بیام کنسل شد هوففف

نه دیگه میخوام مستقل بشم یه خونه داریم از پدرم به ارث رسید میخواستم یه مقدارشو بگیرم مستقل بشم فهمید ...

اول برو سر کار بعد مستقل شو عزیزم

با مادرتم قطع رابطه نکن بودنش خیلییییی بهتر از نبودنشه حتی اگه بد باشه 

تو جامعه ما خوب نیست دختر جدا زندگی کنه منظورم از مستقل تو تصمیماتت بود