2777
2789
عنوان

چی یاد بگیرم که پول توش باشه

104 بازدید | 16 پست

سلام بنظرتوت چه حرفه ایی یاد بگیرم که بتونم کسب درآمد کنم .متاهلم و بچه دارم یه کاری که به شرایطم بخونه

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تصمیم دارم با دوتا بچه درس بخونم و ازمون بدم 

ازمون چی

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

خودمم به ارایشگری علاقه دارم 

ولی الان یه شرایط برام محیا شده که میتونم تزریقات و کمک های اولیه رو یادت بگیرم بنظرتون برای بعدا به درد میخوره برم یاد بگیرم؟

عضو گروه نارنجی شروع ۹/۱۲وزن فعلی ۷۹،قد ۱۶۴   هدف اول ۷۰  هدف دوم ۶۵ به امید روزهای روشن برای هممون خودت معجزه زندگی خودت باش                         محدودیت های ذهنیت را کنار بگذار
خوبه منم با دوتا بچه  امسال میرم دانشگاه  آزمون چی بدی  ؟

منم دوس داشتم دانشگاه برم و تحصیل کنم شوهرم اجازه نداد