2777
2789

سلام 

من موهام خیلی موخوره دارم و تصمیم گرفتم کوتاه کنم ولی دکتر رفتم گفت نمیخواد کوتاه کنی روغن زیتون گفت بزنم و کارای دیگه و دوماه دیگه دوباره برم پیشش... 

یعنی بدون کوتاه کردن خوب میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن آرگان و روغن بادام شیرین رو قبل از حمام و بعد از حمام زمانیکه یه مقدار نم داره بعد از سشوار بزن معجزه میکنه موهاتم که خشک میکنی سری سشوار رو بردار 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

روغن آرگان و روغن بادام شیرین رو قبل از حمام و بعد از حمام زمانیکه یه مقدار نم داره بعد از سشوار بزن ...

آره دکتره هم اینارو گفت 

بعد گفت نمیخواد کوتاه کنی یکم امید گرفتم نمیدونم چیکار کنم

روغن آرگان و روغن بادام شیرین رو قبل از حمام و بعد از حمام زمانیکه یه مقدار نم داره بعد از سشوار بزن ...

لازم نیست که موهاتو کامل کوتاه کنی وقت بزار با کش‌های کوچولو گیسهای زیاد کن جاهایی که بیرون زده رو کوتاه کن با قیچی موخوره 

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها  تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم... 

آره دکتره هم اینارو گفت  بعد گفت نمیخواد کوتاه کنی یکم امید گرفتم نمیدونم چیکار کنم

نوشتم پایینتر برو بخون گلم 

به ريشه موهات برسه ريزش شديد ميگيرياااااااا

الانم ریزش شدید دارم البته واسه کم خونی واسه اونم دارو داد با آمپول بیوتی

یعنی شده به خاطره موخوره کسی کچل شه؟ اگه تا ریشه برسه دیگه در نمیاد