2777
2789

آی وی اف کردم نتیجه نگرفتم هر چی هم نذر و نیاز و دعا میکنم نتیجه نمی‌گیرم شایددعای شما در حقم مستجاب بشه

پناه بر امام رضا

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حامله هم با این اوضاع فکر کنم حاملگی خارج رحم بشی

عزیزم چرا بهش انرژی منفی میدی مگ اوضاع چیه چه خبره؟

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
عزیزم چرا بهش انرژی منفی میدی مگ اوضاع چیه چه خبره؟

انرژی منفی ندادم گلم چون تو خانواده مون این موضوعات بوده و همین اتفاق افتاده گفتم بهش اطلاع بدم که یه موقع مشکلی براش پیش نیاد چون اگه این اتفاق بیافته خدایی نکرده یا بچش میمیره یا خودش پیشگیری بهتر از درمانه 

میگذره ...

من بچمو ازدست دادم هفته ۲۰ بارداری بد دلم شکسته از ته قلبم برات دعا کردم ک باردار میشی و صحیحو سالم بغلش میکنی خیالت راحت بسپار ب بالایی

انرژی منفی ندادم گلم چون تو خانواده مون این موضوعات بوده و همین اتفاق افتاده گفتم بهش اطلاع بدم که ی ...

خدا بزرگه خدا رو دست کم نگیریم🙏

عزیزم بده دست خدا هر زمان خودش صلاح میدونه بهت بچه بده... از خدا بخواه ولی اصرار نکن روی یه زمان خ ...

همسرم دیگه به زبون میاره که خسته شده دلم براش میسوزه کاش خدا بخاطر اونم که شده بهم رحم کنه