2777
2789

بچه ها من شنیدم کسی میخاد بدنسازی شروع کنه اول باید چربی هاشو آب کنه و بعد بره بدنسازی درسته؟

من ۱۶۵ قد و ۶۰ وزنمه اما خوب شکم و پهلو احساس میکنم زیاد دارم الان بدنسازی جواب منو میده یا باید برم هوازی؟

یکی دیگه اینکه رژیم حرفه ای باید داشته باشم؟من فقط در حد کم بخور همه چی بخور و تا جایی بتونم قند و نوشابه اینام حذف کروم ینی حتی برنج و نون هم در حد معمول میخورم درسته؟

یکی دیگه اینکه بدنسازی بدمون گندت میکنه؟

و من هدف اصلیم لاغری شکم و پهلو هست میدونم لاغری موضعی نداریم اما راهی هست بیشتر شکم و پهلو لاغر شه چون خانوادگی چاقی سیبی داریم نمیخام جای دیگه خیلی لاغر شه ؟

تجربه اتون بگید دیگه خلاصه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هدفت بدنسازی نیست که به نظر من برای خانوما خیلی قشنگ هم نیست مگه در همون پا و باسن خب اول باید چربی ها رو آب کنی و وقتی چربی آب می‌کنی دیگه نمی‌تونی بدن بسازی یعنی این باید تموم بشه بعد بری سراغ اون

برای چجوری لاغر کردن یا برو یه باشگاه خوب با مربیش صحبت کن و یا من بهت توصیه می‌کنم برو متخصص تغذیه این بهترین کاره

ببین برو بدنسازی و بعد از ورزش های قدرتی، هوازی کار کن تا سرعت چربی سوزیت بالا بره. اینجوری هم لاغر میشی هم بدنت خوش فرم میشه هم عضلاتت سفت میشه و پوست شکمت شل نمیشه. درمورد تغذیه هم من خودم شخصا همه چیز میخورم و کم میخورم که با کالری شماری راهکارش دستت میاد. پس باشگاه رو برو حتما

من میخوام باستنم بزرگ بشه . نمیخوام شبیع مردا بشم . میخوام برم باشگاه . شوهرم میگه وای به حالت اگه عضله سازی کنی 😂

من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم 💔میان چشم مستت چها کشیدم تو را که دیدم .💔

برای اینکه چربی هاتو راحت آب کنی هوازی 

برای اینکه از عضله هات مراقبت کنی تا توی پیری عصای دستت باشه و متابولیسمت همیشه بالا باشه و به راحتی چاق نشی قدرتی (بدنسازی شاملشه) کار کن 

بهترین حالت اینه یه روز هوازی یه روز قدرتی کار کنی

اینا رو از یه مربی پرسیده بودم

اگه هدفت بدنسازی نیست که به نظر من برای خانوما خیلی قشنگ هم نیست مگه در همون پا و باسن خب اول باید چ ...

چرا بدنسازی برای خانما قشنگ نیست؟ 

من 4 ساله بدنسازی کار میکنم اندامم خوبه

اصلا مردونه نشده

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من میخوام باستنم بزرگ بشه . نمیخوام شبیع مردا بشم . میخوام برم باشگاه . شوهرم میگه وای به حالت اگه ع ...

عضله ای میشی به هرحال 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بعدش این باور غلطی هست که بدنسازی بدن رو گنده میکنه 

چون ساختار بدن خانما با آقایون متفاوته و بدن گنده نمیشه مگر با مصرف دارو و هورمون تراپی. بدنسازی باعث میشه عضلاتت سفت بشه و بدن فرم قشنگتری بگیره 

چرا بدنسازی برای خانما قشنگ نیست؟  من 4 ساله بدنسازی کار میکنم اندامم خوبه اصلا مردونه نشده

ایول خب این خیلی خوبه 

من منظورم رو این بود که بدن بخواد عضلانی بشه من نمی‌پسندم برا خانوما اینو

ایول خب این خیلی خوبه  من منظورم رو این بود که بدن بخواد عضلانی بشه من نمی‌پسندم برا خانوما ای ...

این بستگی داره به تمرین ها و تغذیه 

مثلا یکی که کلا با هورمون و مکمل تمرین های خیلی سخت داره 

و دوره های کات زیاد داره مردونه میشه

من خودمم دوست ندارم

عضله ای شدن ینی چی میشه توضیح بدین 

مثلا تموم بدن کات داره خط داره 

ماهیچه ها کاملا مشخصن