2777
2789

با برنامه ریزی پارت پارت 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس خوندن برای چ هدفی؟،

کنکور؟

باورت میشه من دوروزه خونه تکونی دارم صبح پامیشم تا پسرم بیدار بشه درس میخونم الانم همه اثاث ها دورم هستن😂

هر ساعتی ک مغزت بازدهی بیشتری داره بخون مثلا یکی صبح یکی شب یکی ظهر براش بهتره بعد اگه کنکوری هستی ی برنامه بلندمدت و ی برنامه کوتاه مدت باید داشته باشی

برنامه کوتاه مدت مثلا درس های ایکس ایگرگ تا پایان فصل فلان باید تا آخر مهر تموم بشن بلندمدت یعنی پنج تا کتاب موردنیاز کنکور تا اسفند باید تموم بشن بعد بری برا دوره و تست حالا من مثال زدم خودت بهتر میدونی چیو کی و چقدر بخونی گلم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چخوب  میرسونین ؟  مقطع تحصیلیتون ؟

الان دارم پایان نامه میدم دیگه این هفته تکمیل میشه لیسانس الانم دارم زبان میخونم و هم برا آزمون سال دیگه درس میخونم آره چرا نشه بخوای میشه تازه بچه دومم هنوز یه سالشم نیست تو اوج شیطونی وکنجکاویه 

هفتمین کاربریمه🤗
خب درس خوندن برای چ هدفی؟، کنکور؟ باورت میشه من دوروزه خونه تکونی دارم صبح پامیشم تا پسرم بیدار بش ...

ازمون وکالت

ماشاء الله بهتون 

من تا کارای خونه رو نکنم نمیتونم تمرکز داشته باشم

.

ازمون وکالت ماشاء الله بهتون  من تا کارای خونه رو نکنم نمیتونم تمرکز داشته باشم

فدات عزیزم انشالله قبول میشی

منم مثل تو بودم ولی سعی کردم خودم رو با شرایط هماهنگ کنم شماهم بعضی عادتهارو تغییر بده تا چیزی اذیتت نکنه 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋