2777
2789

چون که باید مدام جنس جدید بخرم و جنس زیاد کنم نمبتونم همه سود ام رو پس انداز کنم میخام ماهی دو تومن یا سه تومن پس انداز کنم ب نظرتون چه کاری انجام بدم که ارزش پولم کم نشه 

شما به ما یاد بده چطوری انلاین شاپ بزنیم😅 من یه بار زدم جنس موند رو دستم شکست خوردم😅

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

شما به ما یاد بده چطوری انلاین شاپ بزنیم😅 من یه بار زدم جنس موند رو دستم شکست خوردم😅

دقیقن منم😂😂

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی اپلیکیشن هارو امتحان کردم تازه هنوز اینستا نرفتم چون گوشیم مناسب نیست بهتر از همه باورت میشه بله هست

تو ایتا و روبیکا خیلی تلاش کردم ولی نشد بجاش توی بله با یه تبلیغ ۲۰۰ تومنی کمه کم هفت هشت تا مشتری میاد همشون هم مذهبی مایه دار هستن تازه قیمت جنسا توی بله گرون تره تا ایتا خلاصه که من راضی ام 

من خیلی اپلیکیشن هارو امتحان کردم تازه هنوز اینستا نرفتم چون گوشیم مناسب نیست بهتر از همه باورت میشه ...

من از بله خرید میکنم😂

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍