2777
2789
عنوان

خونم پر از عنکبوت و حشره شده!!!!

244 بازدید | 12 پست

ی هفته نیست خونه تکونی کردم همه چی و شستم و تمیزکردم از فرشه و پرده بگیر تا رخته خواب و آشپزخونه و پذیرایی و ...

از اون روز خونه پر عنکبوت و حشره س

چرا اخه؟؟؟؟

از سال۹۸ عضوم این کاربری پنجمم این بار با شماره مادرشوهرم اومدم😂😂😂

حشره کش تارو مار بگیر از این قرمزا 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
حشره کش تارو مار بگیر از این قرمزا 

باید برم بیرون از خونه؟

اخه علتش چیه همه جاکه تمیز چراباید عنکبوت بیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا قایم شده بودن تمیز کردی، خونشون خراب شده اومدن بیرون 

اخه هر۶ ماه تمیز میکنم

عیدم تمیزکاری کرده بودم

باید برم بیرون از خونه؟ اخه علتش چیه همه جاکه تمیز چراباید عنکبوت بیاد

اره بپاش دوسه ساعت درو پنجره همه رو ببند برو بیرون 

نمیدونم والله کف خونتون ترک اینا نداره

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
اره بپاش دوسه ساعت درو پنجره همه رو ببند برو بیرون  نمیدونم والله کف خونتون ترک اینا نداره

عزیزم روی وسایلو بپوشونم؟

نه سرامیک درجه یک

عزیزم روی وسایلو بپوشونم؟ نه سرامیک درجه یک

نه لازم نیست برگشتی درو پنجره باز کن جارو برقی بکش فقط مواد غذایی اینا بیرون نزار مثلا غذا رو گاز باشه اینجوری

درز ها کاملا پوشیده باشه

سر چاه که توی آشپز خونه هست چک بکنید شاید از اونجا حشره وارد شده 

گرد و خاک هم نزارید رو وسایل بمونه 

الان هم یه حشره کش تار و مار بزنید

این امضا تقدیم میشه به آقایونی که خودشون رو جای خانم‌جا زدن انشالله یروزی یجوری حامله بشی سلطان🐸