2777
2789

من به هفتس خریدم گوشی نو سلامت باتری ۱۰۰ ایفون سیزده ولی خیلی زود شارژش تموم میشه میرم پنج دقیقه اینستا از ۸۰درصد میشه ۷۵ از صب که ۱۰۰درصد بود تاالان شده ۵۷چرا اینشکلیه؟😔

حتی وقتی کار نمیکنم باهاش چند ساعت ۳.۴درصد کم میکنه خسته شدم بخدا😭

برای منم‌‌ جدیدن‌‌ اینجوری‌‌ شده‌‌

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسع من بعد دوسال هم شارژو عالی نگه میداره شکر خدا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چقدر نگه میداره ؟ اینستا تل بری بگزدی  کار نکنی شب تا صب کم میشه شارژش؟

کار نکنم کم نمیشه

معمولی کار کنم سه روز یبار شاید

زیاد کار کنم یک  روز و نیم تقریبا

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

چک کن ببین هلث باتری چنده مگه