2777
2789

۱٠روزه با شوهرم قهرم سر توهینایی ک بخاطر پول بهم کرد بعدم بدون اینکه بهم پولی بده ببینهدارم یا نه رفت سفر با دوستاش. الانم داره برمیگرده خونه. بنظرتون برم خونه مادرم یا نه؟ دوس داشتم وقتی برمیگرده هم من خونه نباشم تا سه شب ک بدونه منو ول نکنه اونم بدون پول بره سفر با دوستاش. اگر برم نهار بذارم برم یا بدون نهار؟ بعدم شب یکی از فامیلای خودم دعوتمون کرده همه خانوادمو اما من دوس ندارم با شوهرم حرف بزنم. میخوام بگم خونه نیست و من تنهایی با خانوادم برم خونه فامیلمون. شما بودین با این رفتارا چیکار میکردین تو این موقعیت؟  میموندین خونه و نهار میذاشتین و شب ب شوهرتون میگفتین دعوتین و با هم میرفتین؟ 

نهار میذاشتین و میرفتین؟ 

نهار نمیذاشتین و تنهایی با خانواده خودتون میرفتین سفر

لطفا راهنماییم کنین 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه تو هر مشکلی فقط حرف زدن و بیان خواسته ها و توقع ها میتونه مشکلات رو هموار کنه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان یه خانمی هم تاپیک تقریبا همینطوری زد گفت که تنهاش گزاشت و رفت سفر  و بعد اینکه برگشته دوباره همون ادم و عوض نشده.....جریان اینکه فقط فکراتون بکنید و ببینید این زندگی رو میخوای ادامه بدی یا نه چون اگه میخوای ادامه بدی باهاش باید بادکمک مشاوره و ...تصمیم بگیری که چکارایی میتونه زندگیت نجات بده اگه نه لج و لجبازی فقط تهش جدایی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

بنظرم خونتو ترک نکن ولی باهاش سرسنگین باش شبم خواستی بری شام بگو شام دعوتیم من میرم اگه خواستی بیا ناهار درست کن بخور منتظرش نباش بقیشوبزاریخچال خواست خودش گرم میکنه

ولی از خونت نرو به هیچ وجه