2789
عنوان

لطفا سیاست های زنانه تونو بگید

332 بازدید | 21 پست

سلام یه مدته شوهرم منو نادیده میگیره  لطفا راهکار بدید من اصلا نمیدونم چجوری برخوردکنم یا اینکه نمیدونم چجوری بهش بفهمونم ازش ناراحتم ۔ خیلی دارم عذاب میکشم ۔ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهر منکه همش تو گوشیشه و دائم با رفیقاش و فامیلاشون حرف میزنه 😒😒

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

خانم گلم!

به اندازه ناز كن، راه آشتى رو باز بذار 🙃

قهر كردن هاى بيخودى يا دايمى فقط باعث ميشه بعد از يه مدت قهرتون ديگه تاثيرى نداشته باشه🙄 و حتى اگر واقعا حق با شما باشه و خداى نكرده قهر كنيد ديگه همسرتون براى آشتى كردن يا ناز كشيدن پيش قدم نشه!😐😑

يه خانوم با سياست بايد با توجه به شناختى كه از همسرش داره بروز ناراحتيش رو درجه بندى كنه.😎 اگر هر دفعه همون مدل هميشگى باشيد خب معلومه ديگه براتون تره هم خرد نميكنه.

براى هر ناراحتى يه راهكار براى آشتى جلوى پاى همسرتون بذاريد و بهش فرصت آشتى بدین😍

[شگردهای زنانه]

از کلمه سیاست و این اداها حالم بهم میخوره  انگار زن خودشو کوچیک میکنه  همش نمایشی

شما یاد نگیری تیر طایفه شوهر یاد میگرن

اون وقت مجبوری بشینی فک کنی چکار باید کنی

همین فک کردنه و راه پیدا کردنه میشه سیاست

دخترم دوست دارم🥰😍😘🤩

از کلمه سیاست و این اداها حالم بهم میخوره  انگار زن خودشو کوچیک میکنه  همش نمایشی

عزیزم درگیر کلمات نشو لطفا راهنماییم کنید ۔ دنیای ادما داره با سیاستسون پیش میره منم فقط کمک و راهنماییتونو میخوام ۔

اینکه وقتی از سرکار میاد خسته اس،باهاش حرف نزنی بزاری استراحت کنه بعد حرف بزنی

الان نمایشه؟