2777
2789

من این ماه باید برم برای شروع تخمک کشی. عروسی فامیل شوهرم که رفت و آمد هم زیاد دارن میوفته با روزهای انتقال و استراحت من

نمیدونم چیکار کنم یک ماه کارم رو عقب بندازم یا نه کارم مهم تره؟ 

9ساله ازدواج کردم بچه ندارم

شوهرم میگه عقب بندازیم ولی من دوست ندارم. چون میترسم دکتر دوباره دیر نوبت بده و بازم چند ماه عقب بیوفته. نظر شما چیه عقب بندازم یا نه

یه صلوات مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم عقب ننداز وقت طلاس هرماه ی داستان میشه

ببخشید ی سوال بی ربط میشه بگین هزینه آی وی اف کلا چقد میشه؟ و اینکه دولتی هستین یا خصوصی

آخه یکی بهم میگه با هش نه تومن انجام دادم یکی دیگه میگه ۷۰ 8۰ میلیون میشه اخرش نفهمیدم 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

عروسی نرو بگو انفولانزا گرفتم حال ندارم بیام

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

منم مثل شما ۹ ساله باردار نمیشم و این ماه دفعه سومیه که ای وی اف میکنم

بنظرم عقب بنداز با شوهرت برو عروسی ماه بعد درمانتو شروع کن چون این راه به ارامش نیاز داره و اینجوری خیالت راحت نیست

بنظرم عقب ننداز وقت طلاس هرماه ی داستان میشه ببخشید ی سوال بی ربط میشه بگین هزینه آی وی اف کلا چقد ...

نزدیک 30تومن با داروها و آمپول فکر کنم هزینه داشته. باشه

به ما گفتن عملش 20 و خردی

که کلی آمپول هم باید بگیریم فکر کنم 30تومن بشه

حالا رفتم خواستی بیا ازم بپرس 

بیمارستان خصوصی هست

اون 70 80 تومن برای تعیین جنسیت هست. یا مثلا بخوان هر کدوم از جنین هارو بررسی کنن. البته بستگی به تعداد جنین هم داره. مثلا اگه تعداد جنین 10تا باشه خب اگه هر بار که دوتا انتقال دادن و خدای نکرده نگرفت. باید دوباره بری برای انتقال. و هر بار انتقال نزدیک 10 تومن تومنه. تخمک کشی جودا پول میگیرن و هربار انتقال هم جدا

یه صلوات مهمونم کنید
بنظرم عقب ننداز وقت طلاس هرماه ی داستان میشه ببخشید ی سوال بی ربط میشه بگین هزینه آی وی اف کلا چقد ...

هزینه بیمارستان براعمل خانم الان ۲۰ ۲۲ حدوداهست بعضی جاهایکم بیشتر ولی دولتی زیر۵ملیون.داروهم هرکسی متفاوته الان اکثرداروهابیمه ای هستن درصد کمی خودت هزیته میدی.انتقال هم داروهاش گرون نیس زباد فقط هزینه انتقال هفت هشت تومن تا ده تومن.تودولتی زیر۲تومته

یا رب العالمین
نزدیک 30تومن با داروها و آمپول فکر کنم هزینه داشته. باشه به ما گفتن عملش 20 و خردی که کلی آمپول هم ...

ولی انتقال هربار توبیمارستان خصوصی مطمینی ده تومن

ولی فکرنمیکنم بیشتر از 5باشه

نزدیک 30تومن با داروها و آمپول فکر کنم هزینه داشته. باشه به ما گفتن عملش 20 و خردی که کلی آمپول هم ...

اهان پس اینجوریه. اونی هم ک گف هش نه تومن دولتی بود. مرسی از پاسخگوییت ایشالله دامنت سبز بشه🌹♥️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡