2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم اصفهان...

500 بازدید | 21 پست

تقریبا سه ساله ازدواج کردم و اومدم اصفهان! توی تمام این سه سال مدام حالت تهوع دارم در صورتی که وقتی میرم شهر خودم (تهران) حالم کاملا خوب میشه! اوج این حالت تهوع ها برای صبحاست!

همش احساس دل درد و دلپیچه دارم! ممکنه بخاطر آب اصفهان باشه؟ واقعا دیگه خسته شدم،اینکه سه سال همش این حالتارو داشته باشی خیلی سخته!

چندبارم چکاب دادم هیچ مشکلی نداشتم

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب آب رو بجوشون و بخور.امتحان نکردی؟؟؟یا مثلا یه مدت آب معدنی بخور ببین چطور میشی

از این به بعد همین کارو میکنم ،فقط اگر مشکل از آب نباشه از چی میتونه باشه دیگه؟

نه عزیزم جوشوندن آب همون کاره آب تصفیه کن رو میکنه یا فایده نداره؟

تا یه حدی خوبه اما هیچی جای همون تصفیه کن رو نمیگیره

بنظرم حتما بخرین من ی مدت شهرضا بودم واقعااا برا مسواک زدن اذیت میشدم چون آب لوله بود و تصفیه نشده بود

تا یه حدی خوبه اما هیچی جای همون تصفیه کن رو نمیگیره بنظرم حتما بخرین من ی مدت شهرضا بودم واقعااا ب ...

پس از آبه،به شوهرم میگم بگیره

البته آب تهرانم یجور دیگه بهم نمیساخت،یبوثت شدید میگرفتم! کلا دستگاه گوارش ناسازگاری دارم