2777
2789
عنوان

مامانهایی که بچه دوساله دارید چه عدایی با اشتها مبخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
درک میکنم  حالا حالا ها همینه  با کلک پیش برو

دهنش قفله قفله حس بدی میگیرم به زور بهش غدا میدم از لحاظ روحی خودم اذیت میشم انگار زندان بان شدم واسش

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابن دقیقا همینجوری بود همه چی با کلک کردم تو دهنش الان پا دویدن داره فرار میکنه پشت پرده واسم شکلک د ...

دنبالش کردن و به زور غذا دادن اسی فایده نداره،باید یاد بگیره سفره پهن شد بیاد بشینه کنار سفره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عاشق قورمه‌سبزی هستش دخترم،از خیلی کوچولو بود غذا رو میذاشتم جلوش هرکار دلش میخواست میکرد بنظرم این ...

من بچم هنوز آلرژی تو تنشه خیلی سرخ کردنی نمیکنم عدا چون لوزه سومش هم خیلی بزرگه دردسر دارم 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
دنبالش کردن و به زور غذا دادن اسی فایده نداره،باید یاد بگیره سفره پهن شد بیاد بشینه کنار سفره

نه ما هنوز سفره پهن نمبکنین

بچه من قبلن به کلک تلویزیون می‌خورد الان فقط دهنشو قفل میکنه هیچی نمیخوره مگه باب میلش باشه چندروزی ...

دقیقا دختر منم همینطوره ب خدا دیروز فقط یه قاشق چایی خوری دمپختک خورده دیکههه هیییچ

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
دقیقا دختر منم همینطوره ب خدا دیروز فقط یه قاشق چایی خوری دمپختک خورده دیکههه هیییچ

عزیزم من با اینکه دوسال چندماهه دیگه همون شیرخشکشو بهش میدم آن شالله عقل بگیرن خودشون غذاخور میشن چاره چیه 

دختر من ۱۵ ماهشه هییییچی نمیخوره

دخترتون پای تلوزیونو گوشی و صدای موزیک و اینا نیست؟چون صداها و تصاویر زیر دوسال علائمی ایجاد میکنه که باعث بد غذایی و بدخوابی و نداشتن تمرکز میشه. اگه هست کامل قطع کنید حتی برایه خودتونم نذارید که اون بشنوه خودش خوب میشه .کتابخونی شعر خوانی و هر گونه اموزش زیادی برایه بچه ها تاثیر مخرب داره