2777
2789
عنوان

دختر۱۰ ساله مثل بچه های دوسه ساله حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 36 پست
ارع  پسر دخترعمه مامانم  خیلی سخت حرف میزد و خونوادش فقط متوجه می‌شدن  بردنش گفتار ...

اووه خونوادش چ بااخونواده این فرق دارن

اولا سن کم بردنش

دوما مشکلشو فقط خونوادش متوجه میشدن  اینوهمه متوجه میشن

نه بابا مشگلی ندارن از قصد این جوری حرف می زنن از بس پدر مادرشون لوسیون کردن حداقل دختر خاله‌ی من ک ...

اگر ادا باشه و از قصد برای لوس کردن باشه گاهی اتفاق میفته و همیشه نمی تونه ادا در بیاره  ولی مثل اینکه همیشه تو بیان بعضی حروف مشکل داره و حروف رو یا میخوره و یا جابه جا تلفظ میکنه و این یک ایراد محسوب میشه توی این سن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیکته رو چیکار میکنه؟ تو مدرسه که خیلی بده، پدر و مادرش و راحتن، والا من گفتن دخترم تا سه سالگی درست ...

دیکته رو اشتباه مینویسه  اونجورکه ادامیکنه🤦‍♀️

اره تومدرسه شنیدم اداشو درمیاوردن خب بچه نیسکه همسناش عین ادم بزرگا حرف میزنن

یه ۴ساله داریم اون حرف زدن اینو مسخره میکنه😑

اووه خونوادش چ بااخونواده این فرق دارن اولا سن کم بردنش دوما مشکلشو فقط خونوادش متوجه میشدن  ...

منظورم از اینکه خونوادش متوجه می‌شدن اینکه وقتی حرف میزد خاله و دایی و همسایه اصلا نمیتونست تشخیص بده ک این بچه چی میگه 

و خونوادش ترجمه میکردن... 

و میگم خیلیییی واقعا سخت حرف میزد دیگ واقعا هرکسی بود زودترم میبرد چون تعداد کلمات نامفهومش خیلی زیاد بود فکر میکنم این بچه ای ک الان گفتین باز بهتره نسبت ب فامیل ما اما بهرحال باید پیگیری بشه گناه داره چرا باید مسخره بشه آخه 

اگر ادا باشه و از قصد برای لوس کردن باشه گاهی اتفاق میفته و همیشه نمی تونه ادا در بیاره  ولی مث ...

چرا بابا بچه های الان استاد فیلم بازی کردنن من که دیر به دیر می بینمش ولی اطرافیان میگن از بس لوسه این جوری حرف می زنه وگرنه مارو درسته قورت میده

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
صد در صد باید  باهاش جدی و تخصصی کار بشه  و خود به خود درست نخواهد شد به پدر و مادرش حتما ...

وای خدامن نمیدونم به چه زبونی بگم😭 لعنتی معلماهم احمقن نمیدونم چرا هیشکی هیچی نمیگه😭فقط منم

مجبورش کنید بلند بلند کتاب بخونه  و بعد داستانش رو تعریف کنه اگر اشتباه ادا کرد درستشون بین و ا ...

عزیزم اینکارو کردم  خیلی درباره یه کلمه روش کارکردم ولیتغییری تکرد..اصلا انکار زبونش مشکل داره   نمیتونه درستش کنه 🤦‍♀️