2777
2789

نوه ی عمومه.  ازلحاظ جسه ضعیفه لاغره .

چنتاازکلماتی که ادا میکنه رو مینویسم /

ک:چ    مثلا  خالکوبی  خاچوبی

ل:ی     مثلا  میرم   مییم

گ:ج      گشتن:جستن

ر:ی         پروانه  پیوانه

ل و ر  خییلی افتضاح کرده حرف زدنش رو انگار زبون بازنکرده هنوز

متاسفانه پدرمادرش خوششون میاد وکیف میکنن که این مثل بچگیاش حرف میزنه 😐منم دوسش دارم واقعا عین خواهرکوچیکمه. چیزی میگیم که مثلا ببرید گفتاردرمانی

ناراحت میشن میگن بچه س دوسه سالدیگه درست حرف میزنه

....چند بارم دیدم دوستاش مسخرش کردن 

همچین موردی داشته کسی؟ که ۱۲ ۱۳  سالگیش درست بشه حرف زدنش؟

بچه تا هفت سالگی بچه ست 

الآنم دیر نشده ولی باید ببرن گفتار درمانی 

اگر قرار بود تا الان خوب بشه خوب میشد دیگه 

نیاز به کمک داره 

ولی چقدر از بی‌خیالی و بهتره بگم سادگی پدر و مادرش حرص خوردم 

وقتی داخل آمبولانس بود با دستای سرد و پیله بسته دست های عروسش را محکم گرفت و گفت من می‌دونم اگر برم دیگه برنمی‌گردم .. تو هم بیا تنهام نذار ...عروس گفت مادر این حرفو نزن حالت خوب میشه و زود برمیگردی ... فشارش بالازده بود ..وقتی بیمارستان بستری شد .. مدام سراغ مریم عروسش را می‌گرفت 💔..اما عروس خیلی دور بود ..سه روز وضعیتش ثابت بود اما در نهایت دنیا رو ترک کرد ...دوست خوبم میشه برای مادربزرگم فاتحه بفرستی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دخترخاله های منم اون جوریه امسال می ره اول راهنمایی ولی آنقدر لوس حرف می زنه عین کلاس اولی ها

چقدر چندشن با خالم صمیمی هستم بهش گفتم خاله تو مقصری ها دخترت داره می ره اول راهنمایی ولی تو هنوزم با لحن خیلی بچگانه باهاش حرف می زنی🤦‍♀️

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

ارع 

پسر دخترعمه مامانم 

خیلی سخت حرف میزد و خونوادش فقط متوجه می‌شدن 

بردنش گفتار درمانی تقریبا خوب شده یعنی نسبت ب قبل ک خیلی بهتره اما بازم راحت و عادی نیست.. و میتونی متوجه بشی که یکم مشکل دارع 

و اونم همین ۶ ۷سالش بود 

گناه داره به دادش برسین پدر مادرشو آگاه کنید 

نه بابا مشگلی ندارن از قصد این جوری حرف می زنن از بس پدر مادرشون لوسیون کردن

حداقل دختر خاله‌ی من که این طوریه اول راهنماییه عین بچه ۷ ساله ها لوس حرف می زنه ولی در عین حال آدمو می خوره

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
لحن بنظرم ایرادنداره ادای کلماتش درسته؟؟؟

بعضیاش نه که اونم میدونیم از قصده 

چون افتضاح لوسه ولی در عین حال آدمو درسته قورت میده

دیکته رو چیکار میکنه؟ تو مدرسه که خیلی بده، پدر و مادرش و راحتن، والا من گفتن دخترم تا سه سالگی درست حرف نزنه ببرمش گفتار درمانی

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️