2777
2789
عنوان

دو تاپیک در یک تاپیک

165 بازدید | 4 پست

تاپیک اول: پدر آشپز

وقتی که دکتر به بابام رژیم داده بود، بابام غذای رژیمی رو می خورد و تشکر می کرد و می رفت. طفلی مامانم می گفت چقدر قبلا غذاهای سنگینی درست می کردم چه اشتباهی بوده

بعد از یک مدت  مادرم متوجه یک قفسه توی پارکینگ شد که توش پر از کنسروهای ماهی و لوبیا بود.

بعدا احساس کرد که گاز قدیمی داخل پارکینگ انگار گرم است و متوجه شد قاشق ها و قابلمه های گم شده اش کجان؟؟

تاپیک  دوم: غذاهای بدون روغن خوشمزه

وقتی که دکتر به همسرم رژیم داد؛  من هم غذای رژیمی می پختم ، یکهو اشتهای همسرم کم شد، بعد از چند روز دیدم توی کیف اداری اش پر از کلوچه است .

چیزی نگفتم . یک روز اومد به من گفت یک کبابی پیدا کردم که گفته جوجه ی بدون روغن درست می کنه 

جلوی من زنگ می زد رستوران و می گفت:

لطفا یک پرس جوجه ی بدون روغن 

بعد به من گفت با اینکه اصلا روغن نداره ولی خیلی خوشمزه است.

خب معما هست این یا چی 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد تاپیک اولیتون متوجه شدم ک یواشکی کنسرو میپزه ومیخوره ولی دومیو نگرفتم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
در مورد تاپیک اولیتون متوجه شدم ک یواشکی کنسرو میپزه ومیخوره ولی دومیو نگرفتم 

عزمزم روغن میزدن به جوجه خوب هم میزدن 

اصلا روش کره می مالن

شوهرم می خواست خودش را فریب بده

من هم بعد از چند روز  دیگه رژیمی درست نکردم