2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی فق بدبختی دارم 

یه دختر داشتم گفتم خدا یه پسر هم بده باهاش بنازم هر روز ۴نفری بشینیم با بچهام بازی کنیم پسر وپدر مادر و دختر چقددددم برنامه ریزی کردم واسش  که دومی دختر شد و کل برنامه هام خراب شد و باز طعنه و افسردگیم و دعای بقیه ک خدا بهت پسر بده شرو شد 

.

مادری ک مثل کوه پشتمه

اونقدر ک وقتی خواستم ازدواج کنم گف حتی اگر اشتباه باشه من مثل شیر پشت انتخابتم برو باعشقت ازدواج کن اگر دیدی ادم درستی نیست حداقل اینهدعشقو تجربه کردی هروقت برگردی توخونه من جاداری:) خداروشکر انتخاب درستی بود❤

همسر عاشق و بسییییار منطقی❤

تحصیلات و ویژگی های ظاهری خودم

همینکه خداروشکر همیشه سعی کردم هیچ جاهیچکس ازم‌نرنجه مهمترین امتیازه

ازمن تا حالا هیییچکس بدی ندیده دخالت ندیده حرف نیش دارنشنیده همیشه دوست خوب ورازدار کسایی بودم ک اطرافم بودن

به این افتخار میکنم حتی کسایی ک سالهاست دیگه توزندگیم نیستن هیچ حرف منفیی راجب من ندارن ک بزنن

منطورتون رو نفهمیدم 

ولی یه سری چیزا هست دارم که لطف خداوند بوده و شکرگزارم و بهش نمینازم مثلا ظاهر بی نقص خانواده و ... 

اما خب یه سری چیزام دست خودمه که بنظرمون به اونا باید نازید منم فقط اخلاقم با ادبه 

موفقیت درسی و ... که برام خیلی مهمه نداشتم و عذابم میده 

البته بیست. سالمه و کم کم سعی میکنم تو این زمینه ها موفق بشم 😔

هیچی فق بدبختی دارم  یه دختر داشتم گفتم خدا یه پسر هم بده باهاش بنازم هر روز ۴نفری بشینیم با ب ...

بارداری؟

من شبو روز خداروشاکرم که دوتا دختر بهم داده.

گور بابای حرف مردم

دختر عششششقه عشق.

اگه قرار به دوتا بچه بودن هست بهترین گزینه بچه های هم جنسه