2777
2789
عنوان

بچه هابیان دخترم۲۰ماهشه نمیتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آب همه چی میخوره میوه نمیدونم چرااین طوری شده الان دستموگرفته بودمیلرزید جیش می‌کرد گریش درمیاد

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مزه خاصی نداره با نبات بده که شیرین بشه . روش درست کردنشو بلدی؟

نه عزیزم. ممنون میشم بگی. عطاریا دارن؟

یکی دیگه  اگه بلدی بگو. ی چی میخوام ارامشبخش ک شبا بدم یکم اروم بشه راحت بخوابه‌. خودشم اذیته سر بد خوابیدنش.ازهمین گیاهیا. راستش تاحالا امتحان نکردم نمیدونم اصلا تاثیردارن یا حرفه همش

parasoo1989@
نه عزیزم. ممنون میشم بگی. عطاریا دارن؟ یکی دیگه  اگه بلدی بگو. ی چی میخوام ارامشبخش ک شبا بدم ...

عزیز بارهنگ بیشترین تاثیرو روی گوارش داره حتی برای بزرگسالان هم مفیده .خصوصا برای یبوست.

یک قاشق مرباخوری را داخل نصف لیوان ریخته روی گاز بزار حرارت کم تا آرام جوش بزنه مقداری نبات بریز که شیرین بشه چون مزه نداره .بعد از ۱۰ دقیه که لعاب انداخت بزار سرد بشه ا قاشق بده بخوره .اگه اینطکری نخورد صافش کن دونها جداشه آبشو بریز تو شیشه شیرش بده

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
عزیز بارهنگ بیشترین تاثیرو روی گوارش داره حتی برای بزرگسالان هم مفیده .خصوصا برای یبوست. یک قاشق مر ...

ممنون سه سالونیمشه میخوره همینجوری. اما‌خب از قبل یکسالگیش یبوست داشت .اون یکی ام اگه بلدی بگو🙂

parasoo1989@
ممنون سه سالونیمشه میخوره همینجوری. اما‌خب از قبل یکسالگیش یبوست داشت .اون یکی ام اگه بلدی بگو🙂

من همیشه به بچه ام بارهنگ‌میدادم وعالی بود .اطلاع از چیزای دیگه ندارم

واسه ارامش قبل خواب اونو گفتم .اگه ازین عرقیجات گیاهی اینا چیزی بلدید. ممنون بازم.

عزیزم به بچه هر چیزی ونمیشه داد بهتره از عطاری بپرسی اونا خیلی بهتر راهنمایی میکنن