2777
2789
بشارت وقاهت  شهامت  شجاعت  کرامت نظارت  شرافت  قرامت خواستم برا قاف ...

👌😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما برای تنهایی وجودی مان همزاد پیدا میکنیم.

عشق!!! بماند

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..

یهویی شد خودمم نمیدونم یهو دلم رف براش یهو شد همه زندگیم دیدم بدون اون نمیتونم🥺

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
لحظه اول نفهمیدم چی شداز بین اونهمه آدم دلم واسش لرزید.چون حس تازه ای بود اما خودمو نباختم. دقیق معی ...

بعد چی شد؟

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

بعد ازدواج کردیم دیگه 😊 و بعد سالها همیشه خدا رو شکر میکنم که چنین نعمتی به من هدیه کرده. البته بگم ...

خداروشکر،پیر بشین به پای هم.

همینطوره.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

😘😘😘

😘😘