2777
2789
عنوان

اگه یه بیت شعر رو بخوای قاب کنی...

285 بازدید | 17 پست

اون بیت چیه؟؟

من خودم عاشق این بیتم:

سعدی! چو جورش می بری نزدیک او دیگر مرو!

ای بی بصر!، من می روم؟؟ او می کشد قلاب را...

اینو بزرگ مینوشتم قابش میکردم ❤❤

قسم به وعده ی شیرین من یمت یرنی(هرکه بمیرد مرا می بیند)

که ایستاده بمیرم به احترام علی❤❤

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنیا همه هیچ ؛کار دنیا همه هیچ ای هیچ؛ برای هیچ؛بر هیچ مپیچ

آففرین اینو یادم رفته بود 😍

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

در روح و جان من .  میمانی ای وطن....

❤❤

گفتی ز ناز بیش مرنجان مرا برو آن گفتنت که بیش مرنجانم آرزوست

وایییی❤😍😍😍

چقدر قشنگ بود

شعرایی که تو امضام هستن

مخصوصا اولی که از مولاناست

ره آسمان درون است

پر عشق را بجنبان

پر عشق چون قوی شد

غم نردبان نماند

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

به حرص اَر شربتی خوردم مگیر از من که بدکردم!

بیابان بود و تابستان و آب سرد و استسقا🤷‍♀️