2777
2789

خیلیا از این داستان زخم خوردن یکیش خودم ولی الان که یه کار خوب و مطمئن پیدا کردم دلم میخواد به شماهام معرفی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ابتدای کار هزینه نمی گیرن یا مجبور نیستیم محصولات طب سنتی و بهداشتی براشون بفروشیم بگو☺️❤️

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
اگر ابتدای کار هزینه نمی گیرن یا مجبور نیستیم محصولات طب سنتی و بهداشتی بفروشیم بگو☺️❤️

نه والا اینم مثل همه هزینه کمی داره ولی حداقل می‌دونم پولتو نمی‌خورن به آبم روش بعدم بگم پشتیبانی خرابه

نه والا اینم مثل همه هزینه کمی داره ولی حداقل می‌دونم پولتو نمی‌خورن به آبم روش بعدم بگم پشتیبانی خر ...

عزیزم خدایی الان شما از این کار درآمد داری و بهت پولت رو دادن؟ 

آخه یکی به من همچین چیزی معرفی کرد بعد مشخص شد هر چهار نفری که از طرف اون وارد بشن و پول ثبت نام بدن برای اون رایگانه ثبت نام

وقتی با پشتیبانی صحبت کردم متوجه شدم حتی خودش هم کار نکرده بود تازه میخواست ثبت نام کنه

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
عزیزم خدایی الان شما از این کار درآمد داری و بهت پولت رو دادن؟  آخه یکی به من همچین چیزی معرفی ...

من هزینه رو دادم ثبت نام هم شدم واریزم کردن وگرنه برای چی باید معرفی کنم؟؟

توضیح بده دیگه

شغلایی که داریم:جزوه نویسی،تایپvip,تصحیح آزمون،درست نویسی،روخوانی،ادمین اینستا،اینستا اد،پرزنتور،طراحی بنر،بنرنویسی،حل امتحان،همکاری در فروش پوشاک،ترجمه