2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده کمکم کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 33 پست
دانشگاه میرم هفته سه روز تا ۸ شب هم کلاس دارم ولی سه روز دیگه رو چیکار کنم؟؟  نه من هیچ کس رو ج ...

برو کلاس متفرقه زبانی ورزشی چیزی

ان شاءالله خوب بشه اوضاعت ختم و اینا بردار ذکر "یا المُذِلّ" ۷۵ بار بعد از نماز بگو دست از سرت بردارن

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
برو کلاس متفرقه زبانی ورزشی چیزی ان شاءالله خوب بشه اوضاعت ختم و اینا بردار ذکر "یا المُذِلّ" ۷۵ با ...

یعنی درست میشه؟؟؟؟ الان دست پامم انقدر کار کردم درد میکنه با اون همه دارم گریه میکنم😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی درست میشه؟؟؟؟ الان دست پامم انقدر کار کردم درد میکنه با اون همه دارم گریه میکنم😭😭😭😭

آره ان شاءالله درست میشه

راجب ختم شیخ نخودکی تو همین سایت سرچ کن یا دعای مقاتل بن سلیمان ختمایین ک امکان نداره ازش حاجت نگیری

دعای مقاتل سعی کن از تو مفاتیح بخونی که اشتباه و غلط املائی نداشته باشه

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!