2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده کمکم کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 33 پست
۲۰ سالمه دانشجو ام  ولی هر روز آرزو میکنم بمیرم راحت شم چند بار خواستم خودمو بکشم بخاطر مامانم ...

نگو اینو قشنگم🥲🥲🥲

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هم اومد بهم فحش بده و بهم سرکوفت بزنه از جون من چی میخوان آخه؟؟؟ 😭😭😭😭😭

کی؟ مامان بابات؟ میخوای با ارژانس اجتماعی تماس بگیر روانشناساشون کمکت میکنن چجوری باهاشون رفتار کنی اذیتت نکنن

ان شاءالله مشکلت حل شه🥺

میشه واسه ی دوستم یه فاتحه بخونی؟:)همچو حافظ همه شب ناله و زاری کردیم کای دریغا به وداعش نرسیدیم و برفت..!
نگو اینو قشنگم🥲🥲🥲

الان هم محکم مشت زدم توی دستم کا دیگه براش هیچ کاری نکنم الان هم میخوام بخوابم اومدن بهم تیکه بندازن به خدا دیگه اعصاب ندارم😭😭😭😭😭😭😭

الان هم محکم مشت زدم توی دستم کا دیگه براش هیچ کاری نکنم الان هم میخوام بخوابم اومدن بهم تیکه بندازن ...

اگه فقط تیکه میندازن بهشون توجه نکن اصلا پتورو بکش رو سرت بخواب

الهی قلبم💔

کی؟ مامان بابات؟ میخوای با ارژانس اجتماعی تماس بگیر روانشناساشون کمکت میکنن چجوری باهاشون رفتار کنی ...

بابام و آبجیم از جون من چی میخوان من بمیرم میخوان کیو اذیت کنن؟؟؟😭😭😭روانشناس فایده نداره

بابام و آبجیم از جون من چی میخوان من بمیرم میخوان کیو اذیت کنن؟؟؟😭😭😭روانشناس فایده نداره

مگه تاحالا با روانشناس حرف زدی ک میگی فایده نداره؟

اینجری ک تو میگی قطعا مشکل روانی دارن یا به یه دلیل خاصی ازت بدشون میاد

پتو رو از سرم پرت میکنن اون طرف😭😭😭😭

خدای من

مگه چیکار کردی خب؟

بگو مقصر نیستی بهت گیر ندن

مگه تاحالا با روانشناس حرف زدی ک میگی فایده نداره؟ اینجری ک تو میگی قطعا مشکل روانی دارن یا به یه د ...

من بخدا هیچ کار بدی نکردم روانشناس رفتم میگن باید خودشون بیان که نمیان 

ای خدا به کدوم گناه دارم اینطوری مجازات میشم😭😭😭😭

من بخدا هیچ کار بدی نکردم روانشناس رفتم میگن باید خودشون بیان که نمیان  ای خدا به کدوم گناه دا ...

عزیزکممم

نمیتونی بری کلاسی چیزی کمتر ببیننت بهت گیر ندن انقد؟ بزرگتری پدربزرگی عمویی کسی نیست بری باهاش حرف بزنی بهشون ی چیزی بگه؟

عزیزکممم نمیتونی بری کلاسی چیزی کمتر ببیننت بهت گیر ندن انقد؟ بزرگتری پدربزرگی عمویی کسی نیست بری ب ...

دانشگاه میرم هفته سه روز تا ۸ شب هم کلاس دارم ولی سه روز دیگه رو چیکار کنم؟؟  نه من هیچ کس رو جز خدا ندارم اگر هم داشته باشم کاری نمیکنن بعد هم دربیشتر باهام دعوا میکنن😭😭😭😭😭💔💔💔💔