2777
2789
عنوان

کیا پول ندارن ک ب خودشون برسن🥲☹️

435 بازدید | 18 پست

بیایین بگین چ کار های کم خرج یا بی خرجی انجام میدین،من نیاز دارم برم چشم پزشکی،دندونام داغونن،ربطیم ب مسواک نداره،جنسشون آهکی بده

♥️

بیمه تکمیلی ندارین ؟

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،فقط یلامت همگانی

ما بیمه داریم ولی تنبلیم هر چی ب شوهرم میگم امروز و فردا میکنه کلی هم دندون خراب داریم

پارسال همینجوری کرد تا وقتش تموم شد حیف پولی ک میره برا بیمه 

دوست داشتن کـه عیب نیست بابا جان😍دوست داشتن دل آدم را روشن می کند😊اما کینه و نفرت دل آدم را سیاه می کند🤐اگر از حالا دلت بـه محبت انس گرفت🤩سفر کن بـه هیچکس هم نگو🤗یک رابطه عاشقانه را زندگى کن و بـه هیچکس هم نگو!🤗 ‏شاد زندگى‌کن و بـه هیچکس هم نگو🤗 ‏آدم‌هـا ‏چیزهاى قشنگ را ‏خراب میکنند😉جبران خلیل جبران