2777
2789
عنوان

کیا یه فرزند سالم دارن و بچه های بعدی سقط میشده؟توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو بارداری موفقتون لکه بینی ومشکل خاصی نداشتین؟اون سه تا تو چند هفته سقط کردین؟شوهرتونم مشکلی نداره؟

تو ۶ بار بارداری هیچ مشکلی نداشتم

اولی سالم به دنیا آمد

۳ تای بعدی وارو ۳ ماهگی که میشدم خونریزی میکردم و سقط

پنجمین بارداری پسرم بود به دنیا آمد بدون هیچ مشکلی

ششمی هم که وارد ۳ ماهگی یه هو خونریزی کردم رفتم سونو گفتن بچه مرده است باید سقط بشه

نه من دو بار ازدواج کردم شوهر اولم ضعیف بود اما در مان کرد و مشکلی نداشتیم دخترم به دنیا آمد

سقط هام برای ازدواج دومم هست که شوهرم هیچ مشکلی نداشت

من نه دقیق مثل شما اما بعد از زایمان اولم ۳ بار باردار شدم و سقط شد و دفعه ۴ پسرم به دنیا آمد بعد پس ...

بارداری اول وچهارمتون کاملا بی مشکل ولک و اینا بود؟هرکدوم از سقطا تو چه هفته ای بودن؟

شما کار خاصی برا بارداری سالمتون نکردین؟

نه چون هیچ دلیل علمی برای سقط هام نبود و من و شوهرم در سلامت کامل بودیم آزمایش قبل بارداری می‌دادیم

و ۲ تا بچه هام هم سالم هستن

بارداری اول وچهارمتون کاملا بی مشکل ولک و اینا بود؟هرکدوم از سقطا تو چه هفته ای بودن؟

هیچ مشکلی نداشتم حتی یه لکه خون هم نداشتم

تو بارداری تنهایی اسباب کشی هم میکردم

تقریبا ۴ تاش هم بین ۱۰ تا ۱۱ هفته

تو ۶ بار بارداری هیچ مشکلی نداشتم اولی سالم به دنیا آمد ۳ تای بعدی وارو ۳ ماهگی که میشدم خونریزی م ...

بعد بین بچه ها هفت ساله؟

توی سه ماه یدفه خونریزی کردین؟

من ازاول لک میبینم تا یدفه خونریزی میشه امیدوارشدم چون یه یچه دیگه هم میخام

بعد بین بچه ها هفت ساله؟ توی سه ماه یدفه خونریزی کردین؟ من ازاول لک میبینم تا یدفه خونریزی میشه ام ...

آره روزی که ازدواج کردم بعد ۷ سال دخترم به دنیا آمد بعد ۷ سال پسرم

بینشون بچه هام سقط شدن

دیگه الان ۷ سالی هست بی خیال شدم

آخرین سقط تو سن ۵ سالگی پسرم بود

آره روزی که ازدواج کردم بعد ۷ سال دخترم به دنیا آمد بعد ۷ سال پسرم بینشون بچه هام سقط شدن دیگه الا ...

ولی من بچه اولم زود باردارشدم بدون ذره ای مشکل راحت دنیا اومد بعد چهارسال زود باردارشدم دوباره ازاول لک وبعدم خونریزی تو ماه بالا بعد سه سال دوباره باردار شدم باز ازاول خونریزی بعدم تمام تو هفته یازده 

ولی من بچه اولم زود باردارشدم بدون ذره ای مشکل راحت دنیا اومد بعد چهارسال زود باردارشدم دوباره ازاول ...

نه آخه تو بارداری اولم شوهرم مشکل داشت و راضی به درمان نمیشد تا درمان کرد ۴۰ روز بعدش من باردار شدم

دیگه باردار نشدم تا وقتی دختر ۳ سالش بود من جدا شدم

سقط هام برای ازدواج دومم هست

نه آخه تو بارداری اولم شوهرم مشکل داشت و راضی به درمان نمیشد تا درمان کرد ۴۰ روز بعدش من باردار شدم ...

اگه دلت خواست بهم میگی چرا جدا شدی؟میگم شاید منم خواست خداس بچه دار نمیشم چون شوهرم اخلاقای خوبی نداره

اگه دلت خواست بهم میگی چرا جدا شدی؟میگم شاید منم خواست خداس بچه دار نمیشم چون شوهرم اخلاقای خوبی ندا ...

اعتیاد

رفتار پرخطر

زن بازی

دست بزن

شکاک و بد دل بود

بیشتر برای اینکه مواد مصرف میکرد توهم میزد و در حد مرگ کتک میزد

اعتیاد رفتار پرخطر زن بازی دست بزن شکاک و بد دل بود بیشتر برای اینکه مواد مصرف میکرد توهم می ...

دخترت پیش خودته؟بعد چند وقت ازدواج کردی؟راضی هستی از ازدواج الانت؟