turkgizz مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 538 عنوان بچه ها جایی هست کلا مثل داروخونه باشه ولی بتونی دارو رو ارزون تر بخری یا مجانی؟ 71 بازدید | 8 پست هلال احمری چیزی؟ عضونیستم اینم بگم 1402/06/24 | 19:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
meri_71 عضویت: 1402/04/16 تعداد پست: 8728 اگه زیر نظر بهزیستی باشین با معرفی از اونا یه سری داروها رو میتونین از داروخانه هلال احمر با قیمت پایین تر تهیه کنین
turkgizz مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 538 بیمارستان تامین اجتماعی از داروخونش؟فرقی داره تو قیمت؟
dadibaby عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4481 توتبریز تو بیمارستان عالی نسب یا سینا میرن پزشک عمومی درداشونومیگن دکتر دارو مینویسه میرن از داروخونش مفت میخرنتو۲۹ بهمنم من زایمان کردم بابهنرین امکانات و رفاه حتی موقع مرخصی واسه دواهامم هزارتومنم نگرفتن غذای من هیچ غذای همراهمو هم میدادن عشقم پسرم و دخترم
dadibaby عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4481 از داروخونش؟ فرقی داره تو قیمت؟ باید بری تواون بیمارستان دکترش برات بنویسه بعد اره میری داروخونش مفت میده عشقم پسرم و دخترم
turkgizz مدیر استارتر عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 538 توتبریز تو بیمارستان عالی نسب یا سینا میرن پزشک عمومی درداشونومیگن دکتر دارو مینویسه میرن از داروخون ... واقعا؟ مطمئنی فقط براا زایمان اینطوری نیست؟من داروهام برا پوسته کرم پوستی اینارم میدن ؟ ولی خب از اینجا ک هستم تا تامین اجتماعی خیلی راهه نمیتوونم برم
dadibaby عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 4481 واقعا؟ مطمئنی فقط براا زایمان اینطوری نیست؟ من داروهام برا پوسته کرم پوستی اینارم میدن ؟ ولی ... اگه کرم هات برای زیبایی و جوانسازیه فک نکنم بدن برای بیماری واینا میدن برای ضروری هااره بخدا یبار رفتیم فک کنم عالی نسب بود اونجا دکتر نوشت رفتیم دارو گرفتیم مفتی۲۹ رو هم بزنگ و بپرس کلا برای تامین اجتماعی رایگانه عشقم پسرم و دخترم