2777
2789
عنوان

خانمای گل بیییاین یاسین هدیه به امام رضا ع

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 53 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی سهم من وبه گردن گرفتم .الانم شروع میکنم .

حاجتت روا باشه .💚🤍💛

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

انشالله عزیزم 

من  خیلی دنبال کار گشتم هفته قبل مصاحبه کاری رفتم شرایطش خوبه ولی فقط یک نفر قبول میکنن بین من و یک نفر دیگه ، خیلی تلاش کردم اون نفر دیگه متاهله دو تا بچه داره وضع مالیشم خوبه ولی من هیچی فقط خدا رو دارم و توسلم به امام رضا ، دعا کنید به حق امام رضا منو قبول کنن واقعا به این کار نیاز دارم از بیکاری و طعنه و کنایه بقیه خسته شدم 😔😔

من  خیلی دنبال کار گشتم هفته قبل مصاحبه کاری رفتم شرایطش خوبه ولی فقط یک نفر قبول میکنن بین من ...

انشالله اگر به صلاحته کارت جور بشه خداروشکر تنت سالمه میتونی کار کنی به حرف بقیه اهمیت نده هرچند میدونم سخته 💚😘

حاجاتت روا گلم 😍

بیشتر برمی‌داشتم. چون چله وسوره زیاد برای دوستان برداشتم .میترسم نتونم برسونم امشب و حق الناس بشه 💞💕

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

بیشتر برمی‌داشتم. چون چله وسوره زیاد برای دوستان برداشتم .میترسم نتونم برسونم امشب و حق الناس بشه 💞 ...

نه عزیزم دستت درد نکنه منم چون زیاد دارم یکی برداشتم بزار تعداد بیشتر قسمتشون شه 

منم میخونم یک مرتبه 

برای سلامتی تو دلیم و به موقع دنیا اومدنش دعا کنید 🙏

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا🖤

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏