یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خیلی دنبال کار گشتم هفته قبل مصاحبه کاری رفتم شرایطش خوبه ولی فقط یک نفر قبول میکنن بین من و یک نفر دیگه ، خیلی تلاش کردم اون نفر دیگه متاهله دو تا بچه داره وضع مالیشم خوبه ولی من هیچی فقط خدا رو دارم و توسلم به امام رضا ، دعا کنید به حق امام رضا منو قبول کنن واقعا به این کار نیاز دارم از بیکاری و طعنه و کنایه بقیه خسته شدم 😔😔
برای سلامتی تو دلیم و به موقع دنیا اومدنش دعا کنید 🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام میخونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏