اول بگم با توجه به مشکل ثبت نام تو سایت نی نی سایت، چند نفر از این حساب کاربری استفاده میکنن
من و همسرم 28 و 34 ساله هستیم، مشکلی با زبان انگلیسی و فرانسه و اسپانیایی نداریم، هردو تحصیل کرده ام و شاغلیم. درآمدمونم خیلی خوبه خدارو شکر و مشکل مالی اصلا نداریم.
حدود 7 ساله ازدواج کردیم ولی من واقعا واقعا ذره ای احساس نمیکنم نیازی به مادر شدن داشته باشم و واقعا دلم نمیخواد خودمو درگیر بچه داری کنم.همسرم بچه دوسته اما تا حالا واقعا جدی درباره این موضوع صحبت نکرده و براش مهم نیست که بچه دار شیم یا نه! قصد مهاجرت داریم اما من به تازگی متوجه شدم تخمدان پلی کیستیک دارم و واقعا حس بدی پیدا کردم چون دکترم اعلام کرد که اوضاع خیلی خوب نیست و ب سختی میتونم باردار شم، نمیدونم با این حجم از بی علاقگی شدیدی ک نسبت به بچه دار شدن دارم و درگیری مهاجرت اقدام به بارداری داشته باشم یا نه!
(من دنبال نصیحت برای بی علاقگیم به مادر شدن نیستم ممنون میشم بهعقاید هم احترام بذاریم)
ولی عزیزم بچه الان اینجوری هستی ولی وقتی تو وجودت حسش کنی خودت بهش علاقمند میشی
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سخته من نظر نمیدم ولی عزیزم بچه الان اینجوری هستی ولی وقتی تو وجودت حسش کنی خودت ب ...
عزیزم ممنونم از کامنتتون من خودمو میشناسم و میدونم علایقم چی هست و چی نیست! متاسفانه یا خوشبختانه من واقعا علاقه ای ب تجربه ی حس مادر شدن ندارم علاوه بر اون نمیتونم وقتمو صرف بزرگ کردن یکی دیگه بکنم (چ درست چ غلط این طرز فکر منه و خیلیم باهاش اوکیم)
والا به خیلی چیزا بستگی خودتون بهتر میدونین، پروسه مهاجرت امکان داره طول بکشه شاید قبلش بچه داشتن ایده بهتری باشه ولی اگه مقصد آمریکا یا کانادا باشه خب بچه اونجا دنیا بیاد برای تابعیت بهتره
کاراتو کن هر جا میخوای بری برواز وقتی رسیدی اگه بچه دار شی باعث عذابت میشه که کلا قیدشو بزن اما اگه برات بی تفاوته از وقتی به مقصد رسیدی جروگیری نکن شد شد نشدم که چیزی از دست ندادی
بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.