2777
2789
عنوان

چجوری با دوریشون کنار بیام

465 بازدید | 48 پست

بچه ها من عروسیم نزدیکه 

خیلی سختمه که دارم از خونه پدریم میرم خیلی گریه میکنم 😞 چیکار کنم؟ 

شما چجوری کنار اومدین؟ 

فکر اینکه دیگه شبا تو خونشون نمیخوابم 

شاید یه روز نبینمشون عمیقا ناراحتم میکنه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم من یه روز ازدواج کنم دلم تنگ نشه.

اسی انقد سرگرم میشی و بهت خوش میگذره که نگو

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

الان شوهر نمیکرد هعی تاپیک میذاشت چرا من به دل کسی نمیشنم چرا همدم ندارم چرا کسی منو نمیگیره 😒😒😒یه بار نشد بنی ادم از یه چیزی راضی باشه

...What the fu                                                      

عادی این حال و هواتون به مرور به شرایط پیش اومده و تغییر زندگیتون عادت می‌کنید و اونقدر درگیر مسائل زندگی می‌شید که کم کم همه چی درست میشه و دیگه جز تو خونه زندگی خودتون جای دیگه‌ای آروم نمی‌گیرید.