2777
2789
عنوان

با کسی که تیکه می پرونه چیکار کنم؟

165 بازدید | 14 پست

دوستم بوده تیکه می پرونه که آدم نیستی و تحویل نمی گیری و فلان و .... ازت خوشم نمیاد که تحویل نمیگیری فلانی هرجا مند می بینه میاد سلام و علیک و این حرفا از اون خوشم میاد. منم یه چیزایی تو همین مایه ها بهش گفتم که فک نکنه بی زبونمو حالم از خودم بد نشه ولی باز انگار یکم زبونم بند میومد نمیدونستم بیشتر چی بگم. چیکار کنم اینجور موقع ها زبون دراز باشم؟؟ 

از این اخلاقش بدم میاد که تیکه می پرونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین هرچی گفت بگو چشمات اینجوری می بینه، یا گوشات اینجوری می شنوه، خنده خنده بگو فقط با تو اینجوریم با بقیه خوبم، یه چیزی بگو تا بفهمه اگه حرف سبک بزنه، خودش سبک میشه ولی همه رو خنده خنده بگو

کلا کات کن

باهاش خیلی ارتباطم کم شده تقریبا هیچی ولی خب بیرون گاها می بینمش ولی صرفا می بینمش صحبتی رد و بدل نمیشه. ولی خب چون یه نسبت فامیلی هم داریم ممکنه سالی یکی دو بار بیاد خونمون و من هم گاها مجبور باشم برم خونش

بهش بگو 

آره دفعه دیگه اگه چیزی گفت بهش میگم منم از این رفتارت خوشم نمیاد که  میخوای با کنایه صحبت کنی ولی به نظرت چیکار کنم که تو اینجور موارد پررو باشم و کم نیارم کلا پیش همه؟؟ حتی خودشم یه جایی گفت کم آوردی

نه نباید از این گلایه ها کسی بکنه کسی مجبور نیست کسیو تحویل بگیره

قبلا دوسش داشتم و خب ارتباطمون خیلی بیشتر بود چون همکلاسی بودیم ولی دو سه ساله زیاد در ارتباط نیستیم. وقتی هم صحبت می کنیم گاهی حس بد بهم میده چون حس میکنم منو بچه میدونه یا با کنایه صحبت میکنه

ببین هرچی گفت بگو چشمات اینجوری می بینه، یا گوشات اینجوری می شنوه، خنده خنده بگو فقط با تو اینجوریم ...

آخه خودشم کم نمیارع. شاید در مواردی یکم حق داشته باشه ولی خب همه چی باید دو طرفه باشه به نظرم. مگه خودش چقدر واسه رفاقتمون مایه گذاشت که من بذارم؟

زیاد اهمیت نده  اعصاب خودت راحته

آره خیلی جدیش نگرفتم چون نمیخوام اعصابم خورد شه از طرفی نمیخوام کم آوردن و ضعیف بودن خودمو باور کنم که این بیشتر اعصابمو خورد میکنه