2777
2789

تو فامیل یه دختری هست متولد 63

یه دوماد دارن که چندبار خواستگاراشو رد کرده و به هر ترفندی هست مانع ازدواج این خانوم میشه

حالا چند وقت پیش یکی صداشو ضبط کرده که دوماد شون گفته تا زنم یه بچه دیگه نیاره و خواهرزنم بزرگش نکنه نمی‌ذارم شوهر کنه شوهر میخواد چیکار

آخه زن خودش حوصله بچه داری نداره و بچه اولشون هم  همین خواهرزنه بزرگ کرد

مشکل اینجاس همه کاره اون خانواده هم همین دومادس و خیلی خوب خودشو نشون میده و اگه من بگم دوماد تون این حرف و زده باور نمیکنن منم میشم آدم بده

دختره خودشم خیلی دوس داره ازدواج کنه ولی خبر نداره دوماد شون اینقدر بدجنسه

به نظر شما چه جوری به گوش دختره برسونم که دوماد شون نمیذاره خواستگارا برگردن و همه رو میپرونه؟ یا اصلا من هیچی نگم و بی خیال بشم

اون صدای ضبط شده هم فقط شنیدمش و خودم ندارم که براش بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 

اون دختر خودش باید بخواد

کسی نمیتونه به زور مانع ازدواج کسی دیگه ای بشه

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
سلام  اون دختر خودش باید بخواد کسی نمیتونه به زور مانع ازدواج کسی دیگه ای بشه

اتفاقاً عزیزم میشه .وقتی جلو خواستگارا بدگویی دختره رو کنه یا بگه خودش قصد ازدواج نداره.دختر بیچاره از کجا بدونه که خواستگار داره ؟!

چی

ی بنده خدایی عقد کرده با ی خونواده محترم

از ی جایی شنیدم که داماد فرزند واقعی خونواده نیست 

اگه بگم نمیشه،نگمم به اعتماد خانواده دختر خیانت شده

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
خب گناه داره. داره سن ازدواج و بچه دار شدنش میگذره میگم حداقل جوری بشه تا دختره ازدواج میکنه این دو ...

خب بهش بگو چهره داماد بیخودشون جلوش برملا کن مگه این نوکرشون که بچه پس بندازن این بزرگ کنه 

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍
اتفاقاً عزیزم میشه .وقتی جلو خواستگارا بدگویی دختره رو کنه یا بگه خودش قصد ازدواج نداره.دختر بیچاره ...

اون دختر مگه خانواده و بزرگتر نداره

سلام هر کسی که اینجاست قصه خودش رو داره چه خوب و چه بدهم نیست . ولی به نظرم همه ما انسانیم و میتونیم از طریق روابط اجتماعی صحیح نسبت به همدیگه اثر گذار باشیم .تجربیات هر کسی با کسی دیگر متفاوت هست . پس تجربیات خوب رو باهم به اشتراک بزاریم . بزارید یه سوال ازتون بپرسم ...البته عمومی بزارم سوال رو بهتره خوشحالم که میتونیم حال همدیگر رو خوب کنیم ...💙💙💙 بهترین ها برای تک تک شما اتفاق میافته اگر باور کنید که خودتون ارزشمند هستین 💙💙💙
سلام  اون دختر خودش باید بخواد کسی نمیتونه به زور مانع ازدواج کسی دیگه ای بشه

خب خواستگار میاد دوماده میره یه چیزایی میگه طرف بر نمیگرده. ما خودمون دوست شوهرمو معرفی کردیم دوماده رفته بود بهش گفته بود من میدونم اینا چه خانواده این اگه میخوای بدبخت نشی با اینا وصلت نکن