2777
2789
عنوان

یه شب خونه تو بابلسر کرایه اش اینهمه چ خبره والا

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 37 پست
چقد بی رحمین مگه مردم قشر متوسط تو این مملکت چه تفریحی دارن؟ همون سفرم دیگه نرن؟ 

واقعا هم همینطوریه ماهم اونقد پولدار نیستیم ک واسه یه شب ۴تومن بدیم خیالمون هم نرسه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبور که نیستن اگه ندارن نرن خیلیا مسافرت نرفتن چندین ساله اگه هم دارن دیگه مهم نیست براشون این مق ...

عزیزم به داشتن یا نداشتن نیست منظور فرصت طلبیو بی انصافیه خونه ای که همیشه میدن یه تومنو همون شبی که میدونن مردم احتیاج دارن میدن هفت تومن..بعدم ینی چی نرن مسافرت؟مگه میشه همچین چیزی.. دولت که از بیخ کارشون خرابه کاش حداقل خوده مردم بهم رحم کنن یه مسافرت داخلی دیگه نباید اینقد سخت باشه که فقط قشر مرفه بتونن برن

عزیزم به داشتن یا نداشتن نیست منظور فرصت طلبیو بی انصافیه خونه ای که همیشه میدن یه تومنو همون شبی که ...

حق گفتی ممنون ک درک کردین حرفمو.

واقعا واسه قشر متوسط جامعه این مقدار هزینه زیاده

حتما مشتری هست با این قیمت که میدن نباشه که نمیگن

مشتری نیس مجبور میشن بگیرن وقتی بچه کوچیک داشته باشی یا مث خانواده من دوتا فرد مسن باهاتون باشه اونوقت مجبور میشی بگیری

نمیدونم کجاش سخته متوجه شید

ادم نداره نره سفر

منم نمیرم پولدار هم نیستم

وقتی هم میری باید خرج کنی دیگه

الان یه وعده غذا تو رستوران دو نفرمیشه ۱تومن یه ساعت هم نمیشه

اینکه دیگه خونه است