2777
2789
عنوان

موی کوتاه یا بلند؟

406 بازدید | 29 پست

من موهام تا زیر باسنم هست 

موج دار پر حجم و پف دار🥲 

حقیقتا بهش نمیرسم هعی خیس میبافم میندازم پشتم اخه واقعا مو در این حد بلند دیگه مدم نیس 

نامزدمم میگه خیلی بلند کوتاه تر کن 🥲 

میخوام از رو شونم کوتاه کنم بعدم صاف کنم 

آرایشگاهی که رفتم گفت موهات و ازت حتی میخرم بیا اینجا جایی نری من موهات و میخوام 

نمیدونم پشیمون میشم یا نه ولی دلم میخواد تغییر کنم  حالا موندم قبل عقدم برم یا بعد عقدم 

موی کوتاه انقدر دیدم تور میزارن عذوسا ناز میشن منم میخوام 

دوراهی سختیه🥺😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای منم پرپشت بود تا باسنم واقعا از رسیدگی بهش خسته شده بودم سه ماه پیش پسرونه زدم فروختم ۱۰ تومن 

خواستی کوتاه کنی بفروش هر جاییم نرو بعضیا میخوان کلاه بزارن سرت موی منو یکی بهم گفت ۴ میخرم ازت😂

کوتاه کن بره ...مو فر یا موج دار خوشگله اگ بهش برسی مثل موی لخت .

اما خب حال نداری کوتاه کن اگ دوس داری کراتین گیاهیی از طب اسلامی بخر تا همین یذره موج رفع بشه .

خدایا مراقب عزیزانم باش و به آرزو های قشنگمون برسیم    

منم دلم میخواد کوتاه کنم ولی به جنگ و اعصاب خوردی بعدش نمیصرفه شوهرم نمیزاره خودم اذیتم 

من میروم،اما زمانی خواهد رسید که درتاریکی های شب بانور شمع به دنبالم خواهید گشت...روحت شاد😔💔