2777
2789
عنوان

نمیتونم دلم با شوهرم صاف کنم

148 بازدید | 6 پست

دوست دارم ادم های بی طرف قضاوتم کنن ممنون از نظراتتون

من 24سالمه و شوهرم 31 امروز میشه 15 ماه که ازدواج کردیم از همون اول بچه میخواستیم چون با این طرز فکر وارد زندگی شدیم که دکتر به شوهرم گفته بود که احتمال داره بچه دار نشی اونم به من گفت و گفت که این احتمال هست ولی من قول میدم بعدش برم دکتر و پیگیر شم اون زمان که این حرف به من گفت 6ماه از شروع رابطه ما گذشته بود من پذیرفتم اول زندگی ما هم جلو گیری نکردیم اولش خودم رفتم دکتر مشکلی نداشتم  گفتم اگر مشکلی باشه از طرف من حل شه چون تو خانواده پدری مادریم مشکل بود یک سال گذشت من خودم زدم به اون راه کلاس و دانشگاه و درس و هر چیزی بگید ولی دیدم فایده نداره اگه مشکلی هست باید حل شه وقتی میدونم مشکل هست چرا بزارم برا بعد تا پشیمون شم به خاطر همین وقت ازمایش برای شوهرم گرفتم ولی نرفت هیچی نگفتم چون بهم گفت با زور نمیتونی از من بخوای گذشت تا یک ماه اخیر که واقعا دلم میخواست تکلیفم مشخص شه بهش گیر دادم تا به ی دعوای بزرگ ختم شد الان دلم از این دعوا خیلی گرفته چون شوهرم گفت برو زن یکی دیگه شو بچه بیار این حرف به خانواده من و خانواده خودش هم زد تازه منو برداشت برد خونه پدرش تا تکلیف منو مشخص کنه الان دلم از شوهرم خیلی گرفته دیگه بچه نمیخوام چون میترسم بهش بی اعتماد شدم که چرا این موضوع برا من حل نکرد فقط ابرومون برد

چی بگم ...

هم سنتون کمه و وقت زیادی هست برای بچه دار شدن 

هم اینکه تازه ازدواج کردین بزارین از هم شناخت پیدا کنید بعد اقدام کنید 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....

واکنشش طوفانی بود 

یا از لحن گفتنت غرورش شکسته 

یا داره روی واقعیشو نشون میده 

به هر حال ریسک کردی 

زندگی به من آموخت هیچ زندگی بدون درد نیست⚡ هیچ موفقیتی بدون تلاش نیست🎓 هیچ عشقی بدون اعتماد نیست❤️ ولی گاها بالا تر از سیاهی رنگی است و آن رنگ دل آدمه بی وجدانه🙂🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.