2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ آموزش دیدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 5711 بازدید | 31 پست
میخوام رهاش کنم دیگه خسته شدم هی استرس و نگرانی بابت اینکه پی مدل و جا باشم وبدتر اینکه بازم باید هز ...

خواهرم ۱۸سالشه اول راهشه البته که اوایلش کلی مشکلات هست

نمیدونم چی بگم بهت تاحالا برای کسی نمونه زدی

زندگی کردن من مردن تدریجی بود، آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میفهمم سخته واقعا☹

یه لحظه میگم ولش کنم این کار من نیست باید خیلی حوصله داشتم باشم با مشتری سرو کله بزنم و چرب زبونی کنم که کارم رو خوب نشون بدم و جذبش کنم .. زبونم دراز باشه .. اشتباهم با پپوشونم یارنگ درجه ۲ استفاده کنم الکی بگم درجه یکه

که من آدم این مدلی نیستم 

خواهرم ۱۸سالشه اول راهشه البته که اوایلش کلی مشکلات هست نمیدونم چی بگم بهت تاحالا برای کسی نمونه زد ...

اره ۱۰ نفری زدم ولی هنوز باید کارکنم اینجوری نیس که سریع عالی بشی 

[QUOTE=310242775]خواهرم ۱۸سالشه اول راهشه البته که اوایلش کلی مشکلات هست نمیدونم چی بگم بهت تاحالا برای کسی نمونه زد ...[/QUOTEالان خواهرت رو مدل زنده کارکرده ؟ نظرش چیه

[QUOTE=310242775]خواهرم ۱۸سالشه اول راهشه البته که اوایلش کلی مشکلات هست نمیدونم چی بگم بهت تاحالا ب ...

هنوز کار نکرده درحال تمرینه 

من فکر میکنم نتیجه ی هزینه و تلاشتو میگیری  میتونی خیلی پولدار بشی اگه کارت خوبه

فعلا که خوب خوب نیست تمرین میخواد اونم مدل زنده ، خیلی مدل سخت پیدامیشه و جایی ندارم انجامشون بدم تو خونه هم اعتمادمتقابل نیست

فعلا که خوب خوب نیست تمرین میخواد اونم مدل زنده ، خیلی مدل سخت پیدامیشه و جایی ندارم انجامشون بدم تو ...

نمیشه با یه ارایشگر صحبت کنی درصدی مدلاتو ببری اونجا؟

نمیشه با یه ارایشگر صحبت کنی درصدی مدلاتو ببری اونجا؟

چرا یجا صحبت کردم ولی وقتی فهمید تازه کارم گفت اینجوری که نمیشه بیای مشتری بیاری باهاشون راه بیوفتی 😐

عزیزم من خواهرم پیش مریم حمزه ای آموزش دید جدای از آموزش و کار خیلی حرفه ایشون پشتیبانی دایمی دارن
و کارآموزاشون رو حتی برای شروع کار راهنمایی و حمایت میکنن در حال حاضر 15 هزار هنرجو فعال دارن