2777
2789
عنوان

ریمو خط چشم

10127 بازدید | 27 پست

سلام خانما روز جمعتون بخیر 

کسی از دوستان ریمو خط چشم انجام دادن دور نقاهتش چطوریه ؟! 

من سه شنبه ریمو کردم چشمام ورم کرد مثل چی حالا امروز جمعه ورمش خیلی کم شده منتها زیر چشمم پف کرده که تتو کارم گف طبیعیه نترس درست میشه جای معتبر رفتم واسه ریمو ، اصلا از مدلش خوشم نمی اومد پخشی رنگ داشت و ناقرینه بود ولی وقتی ریمو کرد😂 یه حال کثافتی منو گرفت که چرا ریمو کردم با اینکه قشنگ نبود ولی خب تتوکارم میگفت حیف چهره دخترونه ات هست ک خط چشم داشته باشه پاک کن بهتره برات سنت هم کمتر میزنه دیگ جو گرفتم پاک کردم ولی دور نقاهتش داره اذیتم میکنه 

خوب کردی  تتو خط چشم دیگ چیه اخه

من چون بلد نبودم یه کثافتی مجبورم کرد زدم ولی بعدش افتضاح شد امسال تصمیم گرفتم درستش کنم طرف کن درستش نکن چون بخوای درست کنی پهن تر میشه قیافه ات دیگ زنونه زنونه میشه حیفت هست سنت هم کمه 23 سنی نیست واسه اینکار در نتیجه ریمو کردم ولی از ریموش پشیمون نبودم وقتی حرفای مامانم و نگاه هاش باعث شد این حال بد بهم دست بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون بلد نبودم یه کثافتی مجبورم کرد زدم ولی بعدش افتضاح شد امسال تصمیم گرفتم درستش کنم طرف کن درست ...

خوب کاری کردی 

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....
خوب کاری کردی 

دوره نقاهت بدی داره کلافه ام هروقت من کاری میکنم 😂 خانواده ام تصمیم میگیرن برن جایی من با این چشای بابا قوری کجا برم 😂 ولی دور از شوخی چیکار کنم که رفتار مامانم برام بی اهمیت بشه جوری رفتار میکنه باهام حس بدیه فک میکنم کار اشتباهی کردم 

دوره نقاهت بدی داره کلافه ام هروقت من کاری میکنم 😂 خانواده ام تصمیم میگیرن برن جایی من با این چشای ...

کار خاصی لازم نیس ب خودت تلقين نکن 

توعم زود خوب میشی میری باهاشون 

ی مدت خونه موندنم بد نیس فیلم های طنز ببین 

مادرت دشمنت ک نیس شاید از نظر اون خط چشم بهت میومده

خلاصه حرف کسی برات مهم نباشه گوش کن حرفاشون ولی ب چپت بگیر

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....
عزیزم چقد هزینه ریموت شد؟ دردم داشت

2,800 هزینه ریموم شد تو تخفیف بود ن اصلا درد نداشت سر سر میشی هیچی نمیفهمی فقط بعدش ورم میکنی همین که اون کلافه ات میکنه

سلام عزیزم شما کجا رفتی خط چشمتو پاک کردی پاک شده ؟ میشه ادرس و تلفنشو بدی اگه راضی هستی خیر ببینی

سلم عزیزم ساکن کجا هستین؟ ن گلم کامل پاک نمیشه یه هاله میمونه ازش

سلام عزیزم 

من قصد دارم ریموو کنم 

راضی هستید در کل!؟ 

کدوم شهرید شما 

من مشهدم امانمیدونم کجا برم

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩