2777
2789
عنوان

کسی اینجا از بوشهر هست سوال دارم

1013 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها امیدوارم کسی از‌بوشهر باشه

من یه پیج فوق‌العاده عالی پیدا کردم که مزون بی نظیریه‌‌و‌قیمتاش رویاییه

منتها کامنت هاشون بستن و‌تو بایو شماره نزاشتن و دایرکت شون پاسخگو نیستن و‌هیچ‌راه دیگه ای جز دایرکت برای ارتباط نزاشتن

فقط یه ادرس گذاشتن 

که بوشهر خیابان شهدا روبروی ازادی پاساژ ملت

الان من میخوام کسی که خودش بوشهر و‌یا اون حوالی باشه لطف کنه بگه این مزون  و این مدلاش و‌قیمتاش واقعیه؟

اینم ادرس پیج

‌gallery__egieypt.1

من بوشهرم . 

پاساژ ملت اره میدونم کجاس 

ولی ب شخصه حتی آدرس مغازه طرفم بدونم ،ولی پیجش بسته باشه  هزارتومن هم ازش خرید نمیکنم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من بوشهرم .   پاساژ ملت اره میدونم کجاس   ولی ب شخصه حتی آدرس مغازه طرفم بدونم ...

اره درسته حرفت

ولی میتونی‌برام صحت و‌سقم‌این‌مزون‌و دربیاری؟عاشق کاراش شدم اما چرا همچی مشکوکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته حرفت ولی میتونی‌برام صحت و‌سقم‌این‌مزون‌و دربیاری؟عاشق کاراش شدم اما چرا همچی مشکوکه

ما خیلی کم میریم شهر . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

سلام  من اینترنتی خرید کردم از این پیج و پول هم واریز کردم ولی دیگه جوابمو ندادن. کلاهبردارن. ...

الان پیامتو‌دیدم عزیزم نه من جرات نکردم خرید کنم

کلاهبردارن چرا پیج شون همچنان برقراره

سلام  من اینترنتی خرید کردم از این پیج و پول هم واریز کردم ولی دیگه جوابمو ندادن. کلاهبردارن. ...

سلام عزیزم‌، من حدودا ۲۰ روز پیش خرید کردم پول هم واریز کردم‌ولی خیلی سخت دایرکت جواب میدن و میگه ارسال نشده نمیدونم الان واقعا کلاه برداریه یا سرشون شلوغه 

واسه همین میخواستم از شما راهنمایی بگیرم شما کی سفارش دادین و براتون ارسال شد یا خیر ؟ 

ممنون میشم پاسخ بدین🙏