2777
2789

چندین بار بلاک کردم و مسدود

اما یجوری میاد التماس میکنه و حرف میزنه که دلت میسوزه

آخرین بار هم سه دوز پیش بود باک کردم😂

الان یه چیز بگید براش بنویسم دیگه پیام نده

فقط محکم باش و ی کلوم بگو کات 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینطور بودم خب اصلا نمیدونی چجوریه  دیگه از بس تاپیک براش زدم مردم

نمد 

فقط میدونم اینکه هی کات میکنی برمیگردی خوب نی خ اذیت میکنه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

ما مسوول ناراحتی کسی نیستیم 

عمر و اعصاب اضافه نداریم که هر کی التماس کرد بریم باهاش ادامه بدیم 

الان دخترها خواستگار عاشق رسمی جدی رو که سالها منت کشیده و سفارش شده ، جلوی کل فامیل با یک نه میذارن کنار 

مورد شما که هیچ محسوب میشه 

بگید نمیخواهید و خداحافظ