2777
2789

کسی بود لایکم کن لطفا بیام ببینم

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اگه بشه .چون رشتمو دوست ندارم .بخاطر همین سه ساله دارم تصمیم میگیرم برم دانشگاه یانه ☹

برای کنکور مشکلی نداره میتونی هر گروه ازمایشی که دوست داری ثبت نام کنی

اما برای سوابق تحصیلی باید تو خرداد امتحان نهایی از دروس رشته ای که میخوای بدی تا سوابق تحصیلی ایجاد کنی چون ۵۰ درصد کنکوره

برای کنکور مشکلی نداره میتونی هر گروه ازمایشی که دوست داری ثبت نام کنی اما برای سوابق تحصیلی باید ت ...

سلام عزیزم ببخشید بنظر شما از مدرسه دولتی میشه انسانی قبولی شد؟

ورودی دهم هستم بنظرتون شروع کنم یانه همراه با کلاس از اول مهر پیش برم؟

بنظرتون از دهم مشاوره تحصیلی لازم هستش؟

کنکور زبان معمولا تا چه رتبه ای قبول میکنن واسه تدریس در اموزشگاه ها؟

بیخشید سوالام زیاد شد

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

سلام عزیزم ببخشید بنظر شما از مدرسه دولتی میشه انسانی قبولی شد؟ ورودی دهم هستم بنظرتون شروع کنم یان ...

سلام وقتت بخیر

اره نه فقط رشته انسانی تو هر رشته ای برای قبولی تو کنکور صرفا تلاش و پشتکار زیاد لازم داره

الان هم اینقدر درسنامه های خوب و ویدیو های اموزشی در دسترس و فراوون هست که هر کسی که درست ازشون استفاده کنه فارغ از نوع مدرسه میتونه نتیجه بگیره اگر به رتبه های برتر کنکور هم نگاه کنی پراکندگیشون همینو نشون میده

اینکه از پایه دهم شروع میکنی خیلی عالیه قبل از تدریس معلم تو خونه در حد یک ساعت اخر شب ها وقت بزار و دروس رو پیشخوانی کن تو کلاس هم سعی کن با معلم پیش بری و درس رو یاد بگیری حتما همون روز که برگشتی خونه دروس رو مرور کنی و از همین پایه دهم تست زنی رو شروع کن 

راجب مشاور به نظرم میتونی خودت پیش بری روزانه ۳ تا ۴ ساعت مطالعه تو روز هایی که مدرسه میری و ۵ تا ۶ ساعت هم روز های تعطیل کافیه خودت هم میتونی برنامه بنویسی برای خودت ولی تعهد به برنامه خیلی مهمه حتما سعی کن به برنامت پایبند باشی

راجب کنکور زبان هدفت دبیری زبانه یا نه صرفا اموزش زبان قبول بشی و تو اموزشگاه ها تدریس کنی؟

برای گرفتن مشاوره با گروه بزرگ معلم شو کلمه مشاوره را ارسال کنید 09363555177

تخفیف مشاوره داریم فقط و فقط با200هزار تومان در ماه صاحب مشاوره تخصصے شوید 

⭐️برنامه شخصے سازے شدی

⭐️مطالب درسی

⭐️مطالب انگیزشی و مشاوره و نحوه خواندن دروس

⭐️آزمون 

⭐️گزارش کار هر شب

⭐️در دسترس بودن مشاور شما همیشه

تازمان مصاحبه فرهنگیان همراهتونیم